Spring naar content

Kinderfysiotherapie Raamsdonksveer

Onze gecertificeerde kinderfysiotherapeuten van Fysiomore Raamsdonksveer kunnen jouw kind helpen om de beweging en ontwikkeling op spelenderwijs te stimuleren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Kinderfysiotherapie bij Fysiomore Raamsdonksveer
Persoonlijke en speelse benadering
Gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten
Altijd een behandelplan op maat

Kinderfysiotherapie in Raamsdonksveer nodig?

Ben jij op zoek naar kinderfysiotherapie in Raamsdonksveer? Dan ben je bij Fysiomore Raamsdonksveer aan het juiste adres! Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegingsapparaat van kinderen en weten welke klachten veel voorkomen in welke leeftijdscategorie. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en jongeren tot 18 jaar met allerlei soorten klachten. Door middel van kindvriendelijke testen, lichamelijk onderzoek en observatie zal de kinderfysio de klachten vaststellen en een passend behandelplan aanbieden. Dit alles gebeurt op een speelse manier!

Veelvoorkomende klachten

Onze kinderfysio werkt samen met de kinderen, ouders en eventueel leerkrachten om het functioneren te verbeteren. Je kunt bij de kinderfysiotherapeut terecht voor onder andere:

 • Afwijkend looppatroon
 • Afwijkende stand van de benen of voeten
 • Een syndroom
 • Hart- en longaandoeningen
 • Moeite met grof motorische activiteiten (zoals rennen, springen of klauteren)
 • Moeite met fijn motorische activiteiten (zoals kleuren, schrijven of knutselen)
 • Moeite met zwemles
 • Moeilijkheden met bewegen na een ongeluk, operatie of breuk
 • Onhandigheid
 • Tenenlopen
 • Te hoge of te lage spierspanning
 • Veelvuldig vallen/struikelen

Kinderfysiotherapie behandelingen in Raamsdonksveer

Fysiomore Raamsdonksveer biedt een breed pakket aan van mogelijke behandelingen voor allerlei uiteenlopen problemen. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. Kinderfysiotherapie in het zwembad, Babyfysiotherapie, Peutergym, Kleutergym, Schrijftherapie, Schroth therapie, Skully Care en Sensorische Integratie therapie.

Kinderfysiotherapie in het water

Fysiomore Raamsdonksveer beschikt over een verwarmd zwembad wat geschikt is voor zwemtherapie. Voor alle kinderen die moeite hebben met zwemles en weinig tot geen vooruitgang boeken kan zwemtherapie de oplossing bieden. Onze kinderfysiotherapeuten zijn experts op het gebied van kinderen met zwemproblemen.

Meer over kinderfysiotherapie in het water

Kinderchecks van Fysiomore Raamsdonksveer

Ben je benieuwd hoe de lichamelijke gezondheid en ontwikkeling van jouw baby ervoor staat? Of heb je het idee dat jouw kind een motorische achterstand heeft opgelopen? Fysiomore biedt speciaal voor baby’s en kinderen de Baby Fysio Check en de Motoriekcheck aan.

Wordt kinderfysiotherapie in Raamsdonksveer vergoed?

Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruikmaken van 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar. Deze behandelingen worden volledig vergoed uit de basisverzekering en gaan niet ten koste van het eigen risico.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid om een vergoeding voor behandelingen die je niet vergoed krijgt vanuit de basisverzekering toch vergoed te krijgen. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland m.u.v. Just.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze kinderfysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*