Spring naar content

Onze behandeltechnieken

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in specifieke en innovatieve behandeltechnieken, waarmee ze sneller tot resultaat kunnen komen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

EPTE therapie behandeling voor spier- en peesklachten - Fysiomore
Persoonlijke benadering
Geen wachtlijsten
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie behandeltechnieken

Bij Fysiomore maken wij gebruik van verschillende innovatieve behandeltechnieken. Deze technieken versnellen het proces om te herstellen en zorgen ervoor dat je makkelijker en weer pijnvrij kunt bewegen.

Echografie

Echografie kan ingezet worden om structuren makkelijk in beeld te brengen. Op basis van de echografie wordt er geconstateerd of er wel of geen afwijkingen zijn.

Meer over Echografie

Dry Needling

Met Dry Needling worden pijnpunten in de spieren uitgeschakeld. Bij deze techniek gebruikt de fysiotherapeut één naald waarmee de spier kortdurend wordt geprikkeld. De fysiotherapeut prikt op specifieke punten, de ‘triggerpoints’. 

Meer over Dry Needling

EPTE therapie

EPTE therapie is de behandelmethode voor spier- en peesklachten. De fysiotherapeut brengt een dunne naald in op de plaats van de ontsteking of overbelasting. Zodra de naald zich op de juiste plaats bevindt, wordt er stroom doorheen geleid. Deze elektrische stroom zorgt voor peesweefselherstel.

Meer over EPTE therapie

Shockwave therapie

Bij Shockwave therapie wordt de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestreden. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van geluidsgolven die zich verplaatsen door je huid naar de plek waar de blessure aanwezig is. De geluidsgolven verbeteren de bloedsomloop en stofwisseling, waardoor de pijn verminderd.

Meer over Shockwave therapie

Andullatietherapie

Met andullatietherapie worden pijn, fibromyalgie, reuma, artrose, vermoeidheid en slaapproblemen verholpen. Andullatietherapie is een combinatie van infraroodstraling en pulserende, ontspannende trillingen in het lichaam. Hierdoor wordt de bloedsomloop verbetert, wat zorgt voor pijnverlichting en een betere prestatie van het lichaam.

Meer over Andullatietherapie

Andullatietherapie bij chronische pijnklachten - Fysiomore

Medical Taping

Medical Taping is een speciale methode waarbij elastische tape wordt gebruikt om spieren te ondersteunen, zonder bewegingen te beperken. Deze methode wordt vaak toegepast bij nabehandeling van blessures, verminderen van ontstekingen en vochtophopingen, houdingscorrecties en bij klachten door overbelasting. Medical Taping kan ook ingezet worden bij hooikoortsklachten.

Meer over Medical Taping

Litteken behandeling

Litteken behandeling kan ingezet worden bij klachten aan een litteken. Tijdens de behandeling wordt gebruikgemaakt van speciale technieken om de stugge huid en het onderhuidse bindweefsel weer soepeler te maken. Hierdoor zal het litteken een gezondere kleur krijgen en het weefsel zachter aanvoelen. 

Meer over Litteken behandeling

Compex

De Compex wordt ingezet om kracht en uithoudingsvermogen te optimaliseren. Het elektrostimulatie apparaat helpt bij het behandelen van pijnklachten, het versnellen van het herstel en het voorkomen van blessures.

Meer over de Compex

Game Ready

Het Game Ready-systeem wordt gebruikt bij de behandeling van acute blessures en het herstel na een operatie. De koudetherapie zorgt ervoor dat pijn, spierkrampen, weefselletsel en zwellingen na een blessure of operatie verminderen.

Meer over de Game Ready

Normatec

De Normatec is een herstelmethode dat wordt ingezet om de bloedomloop te vergroten en pijn te verminderen. Deze vorm van elektrotherapie is gericht op het snel herstellen van de spieren, de bloedsomloop te vergroten en de zwelling te verminderen.

Meer over de Normatec

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*