Spring naar content

Diëtetiek

Wil jij je leefstijl, voedings- en/of beweegpatroon aanpassen? Bij Fysiomore zit je goed. Wij bieden diëtetiek, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching onder begeleiding van gespecialiseerde diëtistes en coaches. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Voeding en Diëtetiek - Fysiomore
Alle specialisaties onder één dak
Persoonlijke begeleiding
Altijd advies op maat

Diëtetiek bij Fysiomore

Fysiomore beschikt over gecertificeerde diëtisten die helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon. Onze voedingsexperts begeleiden mensen die gewicht willen verliezen of juist willen aankomen. Daarnaast geven zij voedingsbegeleiding aan mensen die ziek zijn en daardoor aangepast moeten eten. Denk bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten, diabetes, COPD en maag- en darmproblemen. Tevens kun je bij Fysiomore terecht voor advies over voeding bij voedselallergieën, tijdens de zwangerschap of bij het beoefenen van een sport.

Informatie over online voedingsbegeleiding 

Kinderdiëtiste

Voor kinderen met overgewicht, ondergewicht, buikklachten, voedselovergevoeligheid of andere voeding- en eetproblemen kan de kinderdiëtiste van Fysiomore begeleiding bieden. Voeding speelt een belangrijke rol voor de groei en een goede gezondheid. Onze kinderdiëtiste geeft kinderen en ouders adviezen en informatie over de voeding die bij kinderen past. 

Meer over de kinderdiëtiste

Sportdiëtiste

Voeding is een belangrijke en soms zelfs een bepalende factor voor een (top)sporter. De sportdiëtiste van Fysiomore is dé voedingsdeskundige op het gebied van voeding in combinatie met sport. Door een goed voedingsschema op te stellen in combinatie met het juiste trainingsschema, kunnen hierdoor betere sportprestaties worden behaald. Ook wanneer er meer spiergroei gewenst is, kan onze sportdiëtiste een advies op maat geven. 

Meer over de sportdiëtiste

 

Vergoedingen Diëtetiek & Leefstijlcoaching

Dieetadvies door een diëtist wordt deels vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore heb je geen verwijzing nodig. Leefstijlcoaching wordt volledig vergoed uit de basisverzekering, mits je een verwijzing hebt van de huisarts. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. 

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze diëtisten en leefstijlcoaches

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel