Spring naar content

Fysiomore Tilburg Centrum

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Tilburg Centrum heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Tilburg Centrum - Fysiotherapie praktijk in het centrum van Tilburg - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Tilburg

Fysiomore Tilburg Centrum beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij diverse klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Tilburg

Diëtetiek & Leefstijlcoaching Tilburg

Onze diëtiste van Fysiomore Tilburg Centrum geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast bieden we ook leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen.

Meer over diëtetiek & leefstijlcoaching Tilburg

Faciliteiten bij Fysiomore Tilburg Centrum

3 moderne behandelruimtes
Luxe Technogym fitnessapparatuur
Functionele trainingsruimte
Oefenzaal

Over Fysiomore Tilburg Centrum

Fysiomore Tilburg Centrum is een zeer complete fysiotherapiepraktijk in de regio. Je kunt hier terecht voor onder andere manuele therapie, revalidatie, peesklachten, kinderfysiotherapie, leefstijlbegeleiding en nog veel meer. Fysiomore is onderdeel van Arendse health club. Deze health club beschikt over moderne faciliteiten zoals Technogym fitnessapparatuur, een functionele trainingsruimte en een oefenzaal. Tevens biedt Fysiomore Tilburg (kinder)fysiotherapie aan binnen nevenvestiging Kinderstad.

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Koningsplein 1
5038 WG Tilburg
info@fysiomore.nl
013 744 0386

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Tilburg Centrum

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*