Spring naar content

Fysiomore Breda

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Breda heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Breda - Fysiotherapie praktijk in Breda - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Breda

Fysiomore Breda beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij verschillende soorten klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden.

Meer over fysiotherapie Breda

Diëtetiek & Leefstijlcoaching Breda

Onze diëtiste van Fysiomore Breda geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast bieden we ook leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen.

Meer over diëtetiek & leefstijlcoaching Breda

Faciliteiten bij Fysiomore Breda

13 moderne behandelruimtes
Luxe Technogym fitnessapparatuur
Functionele trainingsruimte
Kinesis wand 
Oefenzaal
Verwarmd zwembad (31 graden Celsius) 

Over Fysiomore Breda

Fysiomore Breda is de meest complete fysiotherapiepraktijk in de regio. Je kunt hier terecht voor onder andere bekkenbodem fysiotherapie, kinderfysiotherapie, revalidatie, sportblessures, peesklachten, voedingsbegeleiding, leefstijlcoaching en nog veel meer. Fysiomore is gevestigd in Arendse health club Breda. De club beschikt over moderne faciliteiten zoals Technogym fitnessapparatuur, een functionele trainingsruimte en een verwarmd zwembad voor fysiotherapie in het water (Hydrotherapie). Tevens biedt Fysiomore Breda fysiotherapie en voedingsbegeleiding aan binnen nevenvestigingen B.S.V. Boeimeer en vv Baronie

Openingstijdens en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
info@fysiomore.nl 
076 200 1138 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Breda

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*