Spring naar content

Fysiotherapie

Ben jij op zoek naar fysiotherapie? Bij Fysiomore zit je goed! Wij bieden diverse vormen van fysiotherapie, zoals kinderfysiotherapie, spier- en pees specialisten en sportfysiotherapie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Fysiotherapie - Fysiomore
Persoonlijke benadering
Geen wachtlijsten
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie nodig?

De fysiotherapeuten van Fysiomore staan voor je klaar bij al jouw klachten. Of je nu last hebt van jouw nek, rug of enkel, wij hebben altijd wel een fysiotherapeut die is gespecialiseerd in jouw klachten. Daarnaast bieden wij ook fysiotherapie voor specifieke doelgroepen, zoals bijvoorbeeld kinderen of bejaarden. Doordat Fysiomore gevestigd is binnen verschillende fitness clubs beschikken we over moderne faciliteiten waarmee je kunt trainen. Denk hierbij aan Technogym fitnessapparatuur, trainingsruimtes en een verwarmd zwembad. 

Kinderfysiotherapie

Niets vervelender natuurlijk dan wanneer jouw kind pijnklachten heeft of moeite heeft met bewegen. Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het zich nog ontwikkelende lichaam van kinderen. Zij begrijpen de klachten van kinderen hierdoor beter waardoor ze een betere behandeling kunnen bieden. Zo voelt je kind zich beter begrepen en worden de klachten verminderd.

Meer over kinderfysiotherapie

Kinderoefentherapie Cesar

Onze kinderoefentherapeut behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren. Sommige kinderen hebben moeite met omrollen, kruipen en lopen, maar ook specifieke vaardigheden kunnen achterblijven. Denk hierbij aan schrijven, knutselen of aan- en uitkleden. Onze kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Meer over kinderoefentherapie Cesar

Spier- en pees specialist

Klachten in spieren en pezen zijn veel voorkomende klachten. Toch is dit lastig te behandelen doordat spieren en pezen slecht herstellen. Onze spier- en pees specialisten weten precies hoe ze hiermee moeten omgaan en welke behandelingen het beste bij jouw klachten aansluiten. Zo kunnen ze je onder andere helpen met echografie, shockwave en EPTE.

Dé spier- en pees specialist van Noord-Brabant

Meer over de spier- en pees specialist

Sportfysiotherapie

Een sportfysiotherapeut behandelt, zoals de naam al doet vermoeden, onder andere sporters. Sporters die op hoog niveau een sport beoefenen zijn gevoelig voor blessures. Daarnaast behandelt een sportfysio ook mensen die na een ziekte of blessure weer willen gaan sporten. De fysiotherapeut richt zich op het herstel van het gewricht, maar richt zich bovendien ook op de spieren die nog wel belast kunnen worden. Zo voorkom je dat andere spieren overbelast worden én maak je de kans op het terugkeren van de blessure kleiner. 

Meer over sportfysiotherapie

Fysiotherapie in het water

Fysiotherapie in het water, ook wel hydrotherapie genoemd, is een behandeling waarbij je oefeningen doet in warm water (31 graden). Deze vorm van fysiotherapie is zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met bewegen ‘op het droge’ of mensen die moeten revalideren van een operatie of blessure. Fysiotherapie in het water is iets waar Fysiomore zich in onderscheid. Veel andere fysiotherapeuten kunnen dit namelijk niet bieden omdat ze niet over een verwarmd zwembad beschikken. 

Meer over fysiotherapie in het water

Fysiotherapie in het water - Fysiomore

Manuele therapie

Onze manuele therapeuten zijn gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Zij weten precies hoe gewrichten in elkaar zitten en ze kijken hoe deze beter kunnen bewegen. Wanneer gewrichten niet goed functioneren ontstaat er namelijk pijn. Doordat een manueel therapeut de gewrichten weer soepeler laat verlopen, neemt de pijn af. 

Meer over manuele therapie

Oefentherapie Cesar

Het is erg vervelend wanneer je klachten ervaart tijdens het bewegen. Bewegen doen we namelijk de hele dag door. De klachten tijdens het bewegen kunnen ontstaan door verkeerde beweeggewoontes. Ook kan het zijn dat de klachten ontstaan door afwijkingen of aandoeningen. Door middel van oefentherapie Cesar, ook wel Cesartherapie genoemd, kun je de klachten verminderen, laten verdwijnen en/of voorkomen. Samen met onze oefentherapeut kijk je samen naar jouw leefstijl, lichaamshouding en manier van bewegen tijdens dagelijkse activiteiten.  

Meer over oefentherapie Cesar

Kaakfysiotherapie

Heb je last van een beperkte mondopening, vermoeidheid van de kauwspieren of veel last van hoofdpijn? Dit kan worden veroorzaakt door kaakproblemen. Wanneer je regelmatig spanning zet op jouw kaakspieren door bijvoorbeeld klemmen, knarsen, nagelbijten of kauwgom kauwen kan dit zorgen voor overmatige spanning in de kaken. Een kaakfysiotherapeut is gespecialiseerd in kaakproblemen en kan hij helpen om de klachten te verminderen en te voorkomen.

Meer over kaakfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie is bedoeld voor mensen die lichamelijke klachten ervaren waardoor zij hun werk niet meer naar behoren uit kunnen voeren. Deze lichamelijke klachten kunnen ook ontstaan zijn door het werk. Samen met jou werkt de fysiotherapeut aan een verantwoorde terugkeer op de werkvloer.

Meer over arbeidsfysiotherapie

Reumatherapie

Fysiotherapie bij reuma is gericht op het opheffen of verminderen van de beperkingen in het dagelijkse leven. Voor iedere reuma patiënt is het belangrijk om regelmatig te bewegen, dit kan onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Meer over reumatherapie

Fysiotherapie bij Oncologie

Fysiotherapie is voor alle oncologie patiënten aan te raden. Voor iedere oncologie patiënt is het belangrijk om regelmatig te bewegen, dit kan onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Voor oncologie-patiënten die (tijdelijk) in een rolstoel zitten of aan een bed gebonden zijn, bieden wij specifieke behandelingen aan. Dit kan aan huis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een verwarmd zwembad met rolstoelhelling en speciale hydrostoel.

Meer over fysiotherapie bij Oncologie

Fysiotherapie bij MS

Fysiotherapie bij MS is vooral gericht op het trainen van functionele problemen. Het is voor een MS-patiënt belangrijk om regelmatig in beweging te blijven, dit kan onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Voor MS-patiënten die (tijdelijk) in een rolstoel zitten of aan een bed gebonden zijn, bieden wij specifieke behandelingen aan.

Meer over fysiotherapie bij MS

Fysiotherapie bij fibromyalgie

Fysiotherapie bij fibromyalgie is gericht op spierversterking of houdingscorrectie. Samen met de fysiotherapeut ga je op zoek naar goede balans tussen bewegen en rust. Het is daarom belangrijk om regelmatig te bewegen, dit kan onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Meer over fysiotherapie bij fibromyalgie

Fysiotherapie bij COPD

Fysiotherapie bij COPD is vooral gericht op het verbeteren en op peil houden van de conditie. Daarnaast leer je manieren om zo effectief mogelijk slijm los te maken en op te geven en krijg je ademhalings- en ontspanningsoefeningen om minder snel benauwd te worden.

Meer over fysiotherapie bij COPD

Fysiotherapie bij Artrose

Fysiotherapie bij Artrose is gericht op het verminderen van spier- en gewrichtspijn. Voor iedere artrose patiënt is het belangrijk om regelmatig te bewegen, dit kan onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Meer over fysiotherapie bij Artrose

Fysiotherapie bij Osteoporose

Fysiotherapie bij Osteoporose is gericht op het verminderen van de pijnklachten in de gewrichten. Het beloop van de osteoporose kan niet tegengehouden worden, maar sommige (pijn)klachten kunnen wel worden verlicht.

Meer over fysiotherapie bij Osteoporose

Fysiotherapie bij Etalagebenen

Etalagebenen (claudicatio intermittens) is een vaatziekte die pijn en kramp in de benen veroorzaakt tijdens het lopen. Fysiotherapie, met name gesuperviseerde looptherapie, kan een effectieve behandeling zijn. In deze blogpost lees je meer over deze aandoening en de behandelingsopties.

Meer over fysiotherapie bij Etalagebenen

Valpreventie

Valpreventie is een initiatief om het risico van vallen te verminderen. Het principe gaat ervan uit dat middels fysiotherapie een analyse wordt gemaakt in welke aspecten valgevaarlijkheid bij iemand speelt. Daarnaast wordt gekeken op welke manier we veilig aan de slag kunnen met het verminderen van het valrisico. Dit kan variëren van doelgerichte oefentherapie met uitdagende balansoefeningen die overeenkomen met het dagelijks leven, maar ook gesprekken waarin we vallen en valangst bespreekbaar maken.

Meer over Valpreventie

Topsportbegeleiding

Fysiomore biedt topsportbegeleiding aan sportclubs en -verenigingen, met diensten zoals blessurepreventie, behandeling en teambegeleiding. Ze zijn officieel partner van het Olympisch Netwerk in Brabant en ondersteunen Olympische sporters uit diverse disciplines.

Meer over begeleiding bij topsport

Fysiotherapie behandeltechnieken

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in specifieke en innovatieve technieken, waarmee ze sneller tot resultaat kunnen komen. Zo kunnen ze je onder andere helpen door middel van Dry Needling, Echografie, EPTE therapie, Medical Taping, Shockwave therapie, Andullatietherapie of Litteken behandeling. 

Meer over onze behandeltechnieken

Wordt fysiotherapie vergoed?

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. 

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze fysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Vraag informatie aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*