Spring naar content

Fysiomore Lage Zwaluwe

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Lage Zwaluwe heeft alle specialisaties onder één dak!

 

98ef932b-716c-43f7-808c-71ed4e132458
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Artrose

Heb jij last van slijtage aan je heup, knie, schouder, enkel, rug of nek? Blijf hier dan niet langer mee lopen! Meld je aan voor het beweegprogramma tegen artrose en verminder je pijnklachten binnen 3 maanden.

Rugcheck

Heb je last van rugpijn maar weet je niet waar de klachten precies vandaan komen? Doe de Rugcheck!

 

Fysiotherapie in Lage Zwaluwe

Fysiomore Lage Zwaluwe beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij diverse klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Lage-Zwaluwe

Diëtetiek & Leefstijlcoaching Lage Zwaluwe

Onze diëtiste van Fysiomore Lage Zwaluwe geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast bieden we ook leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen.

Meer over diëtetiek & leefstijlcoaching Lage Zwaluwe

Faciliteiten bij Fysiomore Lage Zwaluwe

1 moderne behandelruimte
Luxe Technogym fitnessapparatuur

Over Fysiomore Lage Zwaluwe

Fysiomore Lage Zwaluwe is een uitgebreide fysiotherapiepraktijk in de omgeving. Je kunt hier terecht voor onder andere kinderfysiotherapie, revalidatie, sportblessures, peesklachten, voedingsbegeleiding en nog veel meer. Fysiomore is gevestigd in Arendse health club. Deze health club beschikt over de modernste Technogym fitnessapparatuur volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Wethouder Dubbelmanstraat 54
4926 BS Lage Zwaluwe
info@fysiomore.nl
0168 486 461

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Lage Zwaluwe

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*