Spring naar content

Fysiomore Raamsdonksveer

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Raamsdonksveer heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Raamsdonksveer - Fysiotherapie praktijk in Raamsdonksveer - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Raamsdonksveer

Fysiomore Raamsdonksveer beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen helpen bij verschillende soorten klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Raamsdonksveer

Diëtetiek & Voedingsbegeleiding Raamsdonksveer

Onze diëtiste van Fysiomore Raamsdonksveer geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Aan de hand van je leefstijl, voeding- en beweegpatroon geeft de diëtiste adviezen op maat. 

Meer over diëtetiek & voedingsbegeleiding Raamsdonksveer

Faciliteiten bij Fysiomore Raamsdonksveer

5 moderne behandelruimtes
Luxe Technogym fitnessapparatuur
Oefenzaal
Verwarmd zwembad (31 graden Celsius)
Rolstoelvriendelijk zwembad

Over Fysiomore Raamsdonksveer

Fysiomore Raamsdonksveer is een uitgebreide fysiotherapiepraktijk. Je kunt hier terecht voor onder andere (kinder)fysiotherapie, revalidatie, diëtetiek, sportblessures en nog veel meer. Fysiomore is onderdeel van Arendse health club. De club beschikt over moderne faciliteiten zoals Technogym fitnessapparatuur, een functionele trainingsruimte en een verwarmd zwembad voor fysiotherapie in het water (Hydrotherapie). Het zwembad is voorzien van een rolstoelhelling en een unieke Hydrostoel waarmee mindervalide patiënten met een rolstoel het water kunnen betreden.  Tevens biedt Fysiomore Raamsdonksveer fysiotherapie en voedingsbegeleiding aan binnen nevenvestiging DDHC Raamsdonksveer

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Haven 23
4941 DE Raamsdonksveer
info@fysiomore.nl
0162 744 403

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Raamsdonksveer

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*