Spring naar content

Fysiomore Oosterhout

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Oosterhout heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Oosterhout - Fysiotherapie praktijk met verwarmd zwembad - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Oosterhout

Fysiomore Oosterhout beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij verschillende klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Oosterhout

Handtherapie

Onze handen zijn een waardevol onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken ze de hele dag door. Of het nu gaat om simpele taken zoals schrijven en typen, of om complexere handelingen zoals sporten, vaardigheden op uw werk en het vasthouden van dierbaren; gezonde handen en polsen zijn essentieel voor onze levenskwaliteit.

Meer over fysiotherapie Oosterhout

Diëtetiek & Voedingsbegeleiding Oosterhout

Onze diëtiste van Fysiomore Oosterhout geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Aan de hand van je leefstijl, voeding- en beweegpatroon geeft de diëtiste adviezen op maat.

Meer over diëtetiek & voedingsbegeleiding Oosterhout

Podotherapie Oosterhout

In de podotherapie worden voet- en voet gerelateerde klachten behandeld. Dit kunnen pijnlijke voeten zijn, maar ook klachten aan de enkel, knie, heup en onderrug die het gevolg zijn van een afwijkende voetstand of het niet normaal functioneren van de voeten.

Meer over podotherapie in Oosterhout

Faciliteiten bij Fysiomore Oosterhout

4 moderne behandelruimtes
Luxe Technogym fitnessapparatuur
Functionele trainingsruimte
Oefenzaal
Verwarmd zwembad (31 graden Celsius)

Over Fysiomore Oosterhout

Fysiomore Oosterhout is een zeer uitgebreide fysiotherapiepraktijk in de regio. Je kunt hier terecht voor onder andere bekkenbodem fysiotherapie, revalidatie, sportblessures, peesklachten, kinderfysiotherapie en nog veel meer. Fysiomore is onderdeel van Arendse health club. De club beschikt over moderne faciliteiten zoals Technogym fitnessapparatuur, een functionele trainingsruimte en een verwarmd zwembad voor fysiotherapie in het water (Hydrotherapie).

Openingstijdens en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Innovatiepark 7
4906 AA Oosterhout
info@fysiomore.nl
0162 498 866

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Oosterhout

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*