Spring naar content

Kinderfysiotherapie

Ben jij op zoek naar kinderfysiotherapie? Niets zo vervelend dan wanneer je kind pijn heeft bij het bewegen of problemen ondervindt tijdens het groeien. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie bij kinderen en weten daarom precies waar ze rekening mee moeten houden!

 

Kinderfysiotherapie voor kinderen die moeite hebben met fietsen - Fysiomore
Persoonlijke en speelse benadering
Geen wachtlijsten
In de avonduren en weekenden geopend

Kinderfysiotherapie nodig?

Heeft jouw kind last van motorische problemen of andere problemen van het bewegingssysteem? De kinderfysiotherapeut kan jouw kind helpen om de beweging en ontwikkeling te stimuleren. Het lichaam van kinderen is nog volop in ontwikkeling. Hierdoor is fysiotherapie bij kinderen net wat anders dan bij volwassenen. Onze therapeuten weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan en zorgen ervoor dat jouw kind zich begrepen voelt. Bij Fysiomore bieden we een breed pakket aan van mogelijke kinderfysiotherapie behandelingen voor allerlei uiteenlopende problemen.

Kinderfysiotherapie in het water

Kinderfysiotherapie in het water is geschikt voor alle kinderen die moeite hebben met zwemles en weinig tot geen vooruitgang boeken. Onze kinderfysiotherapeuten zijn experts op het gebied van kinderen met zwemproblemen. 

Meer over kinderfysiotherapie in het water

Fysiotherapie in het water - Fysiomore

Babyfysiotherapie

Baby’s kunnen verschillende signalen laten zien die wijzen op motorische problemen. Fysiomore is gespecialiseerd in het herkennen van deze signalen en de behandeling hiervan. Ouders van baby’s komen met verschillende problemen bij de kinderfysiotherapeut zoals een voorkeurshouding, niet kunnen omrollen, zitten, kruipen of lopen, billenschuiven, een syndroom of bijvoorbeeld na een operatie.

Meer over babyfysiotherapie

Peuterfysio

Tijdens de peuterfysio van Fysiomore krijgt je kind onder begeleiding in een klein groepje de kans om spelenderwijs te werken aan de motorische vaardigheden. Hierbij kan je denken aan het overgooien van een bal, balanceren en over dingen klimmen. Doordat het groepssessies betreft, leert jouw peuter ook direct sociale vaardigheden, zoals het samen spelen en op de beurt wachten.

Meer over peuterfysio

Schrijftherapie

Voor sommige kinderen is het schrijven niet vanzelfsprekend. Ze leren vroeg om te kunnen schrijven en wanneer je kind schrijven niet makkelijk vindt, kan dit voor veel problemen in de ontwikkeling zorgen. Schrijftherapie voor je kind is dan een oplossing om snel en netjes te leren schrijven.

Meer over schrijftherapie

Schrijftherapie voor kinderen met schrijfproblemen - Fysiomore

Sensorische Integratie Therapie

Bij sommige kinderen verloopt de verwerking van informatie die vanuit de zintuigen binnenkort niet zo vanzelfsprekend als eigenlijk zou moeten. Belangrijk is om het gedrag van het kind te gaan begrijpen en om praktische handvatten aan te reiken waardoor de prikkelverwerking normaliseert.

Meer over Sensorische integratie therapie

Schroth therapie

Schroth therapie is geschikt voor kinderen en tieners met scoliose. Met deze vorm van therapie wordt de scoliose voorkomen of verminderd. Op basis van nauwkeurig onderzoek stelt de kinderfysiotherapeut een unieke behandeling samen voor het kind om de houding en bewegingen te corrigeren.

Meer over Schroth therapie

Skully Care

Skully Care is ontwikkeld voor baby’s van 0 tot 12 maanden met een scheef hoofdje en/of afplatting van het achterhoofd. Door de app kan de kinderfysiotherapeut de mate van afplatting weergeven, advies geven en de prognose voor de toekomst aangeven.

Meer over Skully Care

Wordt kinderfysiotherapie vergoed?

Kinderen tot 18 jaar kunnen gebruik maken van 18 kinderfysiotherapie behandelingen per kalenderjaar. Deze behandelingen worden volledig vergoed uit de basisverzekering en gaan niet ten koste van het eigen risico.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid om een vergoeding voor behandelingen die je niet vergoed krijgt vanuit de basisverzekering toch vergoed te krijgen. Fysiomore B.V. heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze kinderfysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel