Spring naar content

Fysiomore Dongen

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Dongen heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Dongen - Fysiotherapie praktijk met verwarmd zwembad - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Dongen

Fysiomore Dongen beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij diverse klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Dongen

Diëtetiek & Leefstijlcoaching Dongen

Onze diëtiste van Fysiomore Dongen geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast bieden we ook leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen.

Meer over diëtetiek & leefstijlcoaching Dongen

Faciliteiten bij Fysiomore Dongen

✓ 6 moderne behandelruimtes
✓ Luxe Technogym fitnessapparatuur
✓ Oefenzaal
✓ Verwarmd zwembad (31 graden Celsius) 

Over Fysiomore Dongen

Fysiomore Dongen is een uitgebreide fysiotherapiepraktijk in de regio. Je kunt hier terecht voor onder andere diëtetiek, revalidatie, sportblessures, peesklachten, kinderfysiotherapie en nog veel meer. Fysiomore is gevestigd in Arendse health club. Deze club beschikt over moderne faciliteiten zoals Technogym fitnessapparatuur, een functionele trainingsruimte en een verwarmd zwembad voor fysiotherapie in het water (Hydrotherapie). 

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:30 uur

Contactgegevens
Doelstraat 16
5101 PA Dongen
info@fysiomore.nl 
0162 744 402

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Dongen

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*