Spring naar content

Leefstijlcoaching

Wil jij je leefstijl, voedings- en/of beweegpatroon aanpassen? Bij Fysiomore zit je goed. Wij bieden diëtetiek, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching onder begeleiding van gespecialiseerde diëtistes en coaches. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

leefstijlcoach - Fysiomore
Alle specialisaties onder één dak
Persoonlijke begeleiding
Altijd advies op maat

Leefstijlcoaching bij Fysiomore

Een leefstijlcoach is een professional die begeleiding biedt bij het aanpassen van de huidige leefstijl naar een blijvend gezonde leefstijl. Verschillende pijlers zoals voeding, beweging en ontspanning zullen bekeken worden. Maar ook aspecten zoals zingeving, positief denken en ondersteunende relaties zullen aan bod komen. De leefstijlcoach kijkt naar het totale plaatje van de cliënt en zoekt tijdens diverse coaching gesprekken een passende oplossing die het beste bij jou past.  

Wanneer bezoek je een leefstijlcoach?

  • Worstel je met je leefstijl, fitheid of gewicht? 
  • Heb je moeite met balans te houden tussen werk en privé? 
  • Heb je last van stress? 
  • Wil je stoppen met roken of met een andere ongezonde gewoonte? 
  • Slaap je slecht? 
  • Pieker je veel? 

Kun je één of meerdere vragen beantwoorden met ‘ja’? Dan zou een leefstijlcoach ontzettend veel voor je kunnen betekenen! 

Fysiomore locaties met leefstijlcoaching

Fysiomore Breda
Fysiomore Dongen
Fysiomore Raamsdonksveer
Fysiomore Oosterhout
Fysiomore Tilburg Centrum

CooL-programma

Het programma Coaching op Leefstijl (CooL) is gericht op afvallen onder begeleiding van een leefstijlcoach. Samen met groepsgenoten ga je aan de slag om een gezondere leefstijl op te bouwen met de onderwerpen voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Het programma duurt 24 maanden en bestaat uit een combinatie van individuele lessen en groepssessies.  

Meer over het CooL-programma

Fit na de feestmaand

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk! Met behulp van voedingsprogramma Fit na de Feestmaand werk je samen met onze gespecialiseerde voedingsexpert aan een gezondere leefstijl. In 4 weken werk je toe naar een gezondere versie van jezelf.  

Meer over Fit na de Feestmaand

Vergoedingen Diëtetiek & Leefstijlcoaching

Dieetadvies door een diëtist wordt deels vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore heb je geen verwijzing nodig. Leefstijlcoaching wordt volledig vergoed uit de basisverzekering, mits je een verwijzing hebt van de huisarts. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. 

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze diëtisten en leefstijlcoaches

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel