Spring naar content

Fysiomore Etten-Leur

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Etten-Leur heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore etten-leur
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Artrose

Heb jij last van slijtage aan je heup, knie, schouder, enkel, rug of nek? Blijf hier dan niet langer mee lopen! Meld je aan voor het beweegprogramma tegen artrose en verminder je pijnklachten binnen 3 maanden.

Kaakfysiotherapie

Pijn aan je kaak kan vervelende klachten met zich meebrengen. Onze orofaciaal therapeut kan d.m.v. kaakfysiotherapie helpen om de pijn te verlichten! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Fysiotherapie in Etten-Leur

Fysiomore Etten-Leur beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij diverse klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden.  

Meer over fysiotherapie Etten-Leur

Diëtetiek & Leefstijlcoaching Etten-Leur

Onze diëtiste van Fysiomore Etten-Leur geeft voedingsbegeleiding aan mensen met overgewicht of die gewoonweg willen afvallen. Tevens begeleidt zij bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast bieden we ook leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen.

Meer over diëtetiek & leefstijlcoaching Etten-Leur

Faciliteiten bij Fysiomore Etten-Leur

2 moderne behandelruimtes
Luxe fitnessapparatuur
Functionele trainingsruimte
Milon Cirkel

Over Fysiomore Etten-Leur

Fysiomore Etten-Leur is een uitgebreide fysiotherapiepraktijk in de omgeving. Je kunt hier terecht voor onder andere kinderfysiotherapie, revalidatie, sportblessures, peesklachten, voedingsbegeleiding en nog veel meer. Fysiomore is gevestigd binnen Sport & Slankstudio Etten-Leur. Deze veelzijdige health club beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, functionele trainingsruimte en de Milon Cirkel. Tevens biedt Fysiomore Etten-Leur (kinder)fysiotherapie aan binnen nevenvestigingen Schoenmakershoek, de Keen, de Vleer en in Rijsbergen.

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 22:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 12:30 uur

Contactgegevens
Anna van Berchemlaan 5
4872 XD Etten-Leur
info@fysiomore.nl
076 200 11 39

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Etten-Leur

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*