Spring naar content

Onze checks en programma’s

Ontdek waar je klachten vandaan komen en zorg voor een snel herstel met onze speciaal ontwikkelde checks en programma's. Bekijk al onze programma’s en checks!

 

Alle checks en programma's van Fysiomore
Persoonlijke benadering
Geen wachtlijsten
In de avonduren en weekenden geopend

De checks van Fysiomore

Onze checks zijn speciaal ontwikkeld om de oorzaak van je klachten snel in kaart te brengen. Tijdens een onderzoek van maximaal 30 minuten onderzoekt onze fysiotherapeut je klachten en de oorzaak hiervan. De uitslag van een check bij Fysiomore is altijd geheel vrijblijvend en het is uiteindelijk aan jou om te kiezen voor een eventueel behandelplan. 

Checks voor volwassenen

Heb jij last van je rug, schouder, knie of nek en weet je niet waar deze klachten vandaan komen? Meld je dan aan voor één van onze checks!  

Rugcheck

Heb jij last van rugpijn en wil je weten wat hier de oorzaak van is? Tijdens de Rugcheck onderzoekt onze fysiotherapeut waar je klachten door ontstaan. Aan de hand van jouw verhaal en aanvullende testen zal er een goede indruk van het functioneren van de rug naar voren komen. 

Meer over de Rugcheck

Schoudercheck

Tijdens de Schoudercheck krijg je meer inzicht van de pijn in je schouder en waar deze klachten vandaan komen. De beweeglijkheid van je schouder wordt getest en indien gewenst kan er een echografie van de structuren rondom je schouder gemaakt worden. 

Meer over de Schouderchek

Kniecheck

Kniepijn kan zich in de meest uiteenlopende situaties voordoen. Tijdens de Kniecheck wordt de beweeglijkheid van je knie onderzocht en getest. Onze fysiotherapeut kan ervoor kiezen om een echografie van je knie te maken om zo de binnenkant te bekijken. 

Meer over de Kniecheck

Nekcheck

Nekpijn is meestal afkomstig uit de bewegende delen van de nek: de spieren, banden en kleine gewrichten. Tijdens de Nekcheck wordt de beweeglijkheid van de nek en schouders getest met onze speciale behandeltechnieken.  

Meer over de Nekcheck

Houdingcheck

Lichamelijke klachten komen vaak naar voren door veel lopen, zitten, bukken en tillen. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan aan bijvoorbeeld je rug, nek of schouders. Tijdens de Houdingcheck wordt er gekeken of je lichamelijke klachten iets te maken hebben met je houding.  

Meer over de Houdingcheck

Bodyanalyse

Tijdens de bodyanalyse kom je erachter hoe gezond je lichaam is, wat voor lichaamstype je hebt en wat de verhouding tussen vet en spierweefsel is. Met de informatie die uit de analyse voortkomt kun je werken aan je gezondheid. Tevens kan onze voedingsexpert een persoonlijk voedingsplan voor je opstellen.

Meer over de Bodyanalyse

Hardloopanalyse

Hardlopen is een van de populairste sporten van Nederland, maar ook een sport die veel blessures kent. De meeste mensen vergeten daarbij dat hardlopen een technische sport is die moet worden aangeleerd. De verleiding is groot om onvoorbereid aan de slag te gaan met een blessure als gevolg.

Meer over de hardloopanalyse

Zorgtopics zorgplannen

Voor een complete aanpak voor lage rugpijn, nekpijn en schouderklachten zijn de zorgprogramma’s van Zorgtopics ideaal. De programma’s zijn op maat en sluiten aan op uw wensen en mogelijkheden.

Meer over de Zorgtopics

Klachtencheck

Heb jij last van lichamelijke klachten? Doe dan nu de klachtencheck en maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten. Deze check is in samenwerking met Hierhebikpijn.nl.


Checks voor kinderen

Heeft jouw baby of kindje moeite met bepaalde motorische vaardigheden? Onze kinderfysiotherapeut kan de ontwikkeling van jouw baby of kindje uitgebreid in kaart brengen! 

Baby Fysio Check

De Baby Fysio Check is ontwikkeld om de ontwikkeling van jouw baby en dreumes van 0 tot 2 jaar in kaart te brengen. Tijdens de Baby Fysio Check wordt snel duidelijk of jouw kindje problemen heeft met de motorische ontwikkeling en waar de oorzaak ligt.

Meer over de Baby Fysio Check

Motoriekcheck

Motorische problemen spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen. Speciaal voor kinderen van 3 t/m 16 jaar heeft Fysiomore de Motoriekcheck ontwikkeld. Tijdens deze check wordt snel duidelijk of jouw kind moeite heeft met de motoriek en waar dit vandaan komt. 

Meer over de Motoriekcheck


De programma’s van Fysiomore

Onze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om in een korte tijd je doelen te behandelen. Dit gebeurt altijd onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut, diëtist of leefstijlcoach. Samen ga je aan de slag om de beste versie van jezelf te worden!

Programma’s voor volwassenen

Heb jij last van lichamelijke klachten, wil je graag een gezondere leefstijl of wil je sporten om fit te blijven tijdens je zwangerschap, er is altijd wel een programma dat aansluit aan jouw behoefte. 

Fit na de feestmaand

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk! Met behulp van voedingsprogramma Fit na de feestmaand werk je samen met onze gespecialiseerde voedingsexpert aan een gezondere leefstijl. In 4 weken werk je toe naar een gezondere versie van jezelf.  

Meer over Fit na de feestmaand

CooL-programma

CooL staat voor Coaching op Leefstijl en is ontwikkeld voor mensen met overgewicht of obesitas. Dit programma is gericht op afvallen onder begeleiding van een leefstijlcoach. Samen met groepsgenoten ga je aan de slag om een gezondere leefstijl te krijgen. 

Meer over het CooL-programma

Nederland in Beweging

De cursus Nederland in Beweging is speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstig overgewicht en/of diabetes. Tijdens deze cursus word je begeleid door een beweegcoach, diëtist en fysiotherapeut en werk je samen toe naar een gezondere leefstijl. 

Meer over Nederland in Beweging

Nederland Klachtenvrij

Nederland Klachtenvrij is een programma voor iedereen die last heeft van lichamelijke klachten. Het therapeutische programma zorgt ervoor dat je in 10 tot 12 weken weer klachtenvrij bent. Tijdens dit programma word je begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut. 

Meer over Nederland Klachtenvrij

Zwanger en Fit

Het Zwanger en Fit programma is voor iedere zwangere vrouw die graag wil werken aan haar lichamelijke gezondheid tijdens de zwangerschap. De 15-weekse cursus is ontwikkeld om naast fysiek ook mentaal voorbereid te zijn op je zwangerschap en de bevalling.  

Meer over Zwanger en Fit

Mom back in Shape

De Mom back in Shape cursus is ontwikkeld met als doel om na 12 weken je eigen sportactiviteiten weer op te pakken. Dit doe je door middel van conditie en krachtopbouw onder begeleiding van een bekkenbodem fysiotherapeut en voedingsexpert. 

Meer over Mom back in Shape

Fitheidsonderzoek

Het Fitheidsonderzoek is voor mensen die aan hun fitheid willen werken of lichamelijke klachten ervaren. Tijdens het onderzoek kom je erachter wat je biologische leeftijd is en hoe je je gezondheid een boost kunt geven.  

Meer over  het Fitheidsonderzoek

Sportblessure programma

Het Sportblessure programma is speciaal ontwikkeld voor mensen met een sportblessure. Tijdens het 8-weekse programma worden je klachten onderzocht en wordt er een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een gespecialiseerde sportfysiotherapeut. 

Meer over het Sportblessure programma

Artrose programma

Speciaal voor mensen met artrose hebben wij het Artrose programma ontwikkeld waarbij je klachten binnen 3 maanden verminderen. Tijdens het programma word je begeleidt door één van onze ervaren fysiotherapeuten.  

Meer over het Artrose programma

Osteoporose programma

Speciaal voor mensen met osteoporose, ook wel botontkalking genoemd, hebben wij een beweegprogramma ontwikkeld waarbij je klachten binnen 3 maanden verminderen. Je wordt tijdens het programma begeleidt door een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Meer over het Osteoporose programma

Back Care programma

Het Back Care programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaak rugklachten hebben. Het programma zal je binnen 12 weken weer klachtenvrij maken.

Meer over het Back Care programma

Rugfit programma

Het Rugfit programma is voor iedereen die last heeft van pijn aan de rug en hier actief aan wil werken. Rugpijn verdwijnt na enkele weken meestal vanzelf, maar om dit proces te versnellen kan het Rugfit programma een uitkomst bieden. 

Meer over het Rugfit programma

Corona revalidatieprogramma

Het Corona revalidatieprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen die corona hebben gehad en waarbij de diagnose Longcovid is vastgesteld. Tijdens het 12-weekse programma word je begeleidt door een gespecialiseerde fysiotherapeut en krijg je een voedingsschema van onze diëtist.

Meer over het Corona revalidatieprogramma

SummerFit Challenge

Het wordt weer warmer en de zomer komt eraan! Wil je fit de zomer in en werken aan een gezond, strak en slank figuur? Dan is de SummerFit Challenge bij Fysiomore iets voor jou.

Meer over de SummerFit Challenge


Programma’s voor kinderen

Speciaal voor kinderen hebben wij programma’s ontwikkeld waardoor je kind weer een fitter gevoel krijgt. Onder begeleiding van een sportleraar en diëtist gaan jullie samen aan de slag om naar een gezondere leefstijl toe te werken. 

Junior Lifestyle Program

Het Junior Lifestyle Program is een leefstijlprogramma gericht op kinderen met overgewicht. Je kind wordt tijdens het programma op een speelse manier begeleid op het gebied van bewegen, voeding en andere leefstijlfactoren. 

Meer over Junior Lifestyle Program

Fitkids

Fitkids is speciaal opgezet voor kinderen met een beperking, chronische ziekte of een langdurige aandoening die te weinig beweging hebben. Tijdens het fitness- en oefenprogramma leert jouw kind dat bewegen leuk én gezond is. Er wordt getraind in kleine groepjes onder begeleiding van een gespecialiseerde kinderfysiotherapeut. 

Meer over Fitkids

Leren Fietsen

Is jouw kind 5 jaar of ouder en ondervindt hij of zij problemen bij het leren fietsen zonder zijwielen? Dan kan de kinderfysiotherapeut van Fysiomore helpen!

Meer over Leren Fietsen


Overige checks

Blessure onderzoek – FMS test

Spelers van diverse verenigingen hebben de mogelijkheid om tijdens een trainingsmoment conditioneel gekeurd te worden. De (sport)fysiotherapeuten van Fysiomore zullen op locatie een interval shuttle run test (Yo-Yo test) afnemen.

Meer over de FMS test

Speed en behendigheidstesten

Voetbal is in veel landen volkssport nummer 1. Fysiomore heeft daarom verschillende testen ontwikkeld om de fysieke gesteldheid van voetbalspelers in kaart te kunnen brengen.

Meer over de Speed en behendigheidstesten

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*
Akkoord