Spring naar content

Revalidatie Lage Zwaluwe

Op zoek naar revalidatie in Lage Zwaluwe? De fysiotherapeuten van Fysiomore helpen jou met jouw revalidatie na een operatie, nieuwe heup of nieuwe knie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Revalidatie bij Fysiomore Lage Zwaluwe
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde revalidatiefysiotherapeuten
In de avonduren en weekenden geopend

Revalidatie in Lage Zwaluwe nodig?

Ben jij opzoek naar revalidatie in Lage Zwaluwe? Je kunt bij ons terecht voor revalidatie na een sportblessure of revalidatie na een operatie aan je rug of nek. Daarnaast zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in revalidatie na corona (COVID-19), ofwel Long COVID. Bij Fysiomore in Lage Zwaluwe kan je rekenen op medisch specialistische revalidatie door onze fysiotherapeuten. Onze fysiotherapeuten maken tijdens je herstel gebruik van de meest innoverende revalidatietechnieken en faciliteiten zoals een Technogym fitnessapparatuur, Echografie, EPTE therapie, Shockwave therapie en Dry Needling.

Dé revalidatiespecialist van Noord-Brabant

Orthopedische revalidatie Lage Zwaluwe

Wanneer je geopereerd bent en bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie hebt gekregen, spreken we van een orthopedische revalidatie. Een revalidatie na een operatie is altijd van belang voor een goed herstel. Aan de hand van orthopedische revalidatie bij Fysiomore Lage Zwaluwe, wordt de kracht, mobiliteit, belastbaarheid en stabiliteit van de spieren weer opgebouwd.

Meer over orthopedische revalidatie

Revalidatie na een sportblessure

Voor een echte sportliefhebber is er niets zo vervelend als een sportblessure. Een sportblessure is te herkennen aan pijn tijdens of na het sporten en pijn na een verzwikking of verrekking. Om de pijn te verminderen en zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan, is revalideren na een sportblessure van belang. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiomore Lage Zwaluwe maken met jou een behandeltraject op maat!  

Revalidatie na corona (COVID-19)

Na corona kun je veel klachten blijven ervaren, zoals aanhoudende benauwdheid, vermoeidheid, krachtverlies en conditieverlies. Dit zijn enkel nog de fysieke beperkingen van Long COVID. Deze klachten kunnen grote gevolgen hebben voor je dagelijkse activiteiten. Met het revalidatietraject van Fysiomore Lage Zwaluwe stelt onze fysiotherapeut een passende behandeling samen om jouw herstel te bespoedigen.

Corona revalidatieprogramma
Speciaal voor ex-coronapatiënten heeft Fysiomore Lage Zwaluwe het Corona revalidatieprogramma ontwikkeld. Tijdens dit 12-weekse programma krijg je 2 tot 5 één-op-één behandelingen per week. Afhankelijk van je persoonlijk situatie vinden deze thuis of in de fysiotherapie praktijk plaats. In deze 12 weken heb je onbeperkt toegang tot de fitness en krijg je een persoonlijk voedingsschema.

Meer over het corona revalidatieprogramma

Wordt revalidatie in Lage Zwaluwe vergoed?

Fysiotherapie wordt vaak vergoed vanuit de basisverzekering als dit deel uitmaakt van een revalidatietraject na bepaalde operaties of behandelingen. Hiervoor heb je een chronische indicatie nodig. De vergoeding geldt vanaf de 21ste behandeling voor de aandoening. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden de eerste 20 behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Deze berekening wordt per aandoening gemaakt. 

Voor jongeren tot 18 jaar zijn deze vergoedingen net anders. Bij een chronische indicatie worden alle behandelingen voor fysiotherapie vergoed. Heb je geen chronische indicatie? Dan worden de eerste negen behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering en bij aanhoudende klachten, kan je nog een keer aanspraak maken op negen extra vergoedingen.  

Wil je zeker weten wat je vergoed krijgt, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar! 

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*