Spring naar content

Fysiotherapie Lage Zwaluwe

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Lage Zwaluwe? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Fysiotherapie bij Fysiomore Lage Zwaluwe
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde fysiotherapeuten
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie in Lage Zwaluwe nodig?

Fysiomore Lage Zwaluwe beschikt over diverse fysiotherapeuten met ieder één of meerdere specialisaties. Op deze manier kunnen wij onze patiënten op de beste manier adviseren, behandelen en begeleiden. Bij Fysiomore Lage Zwaluwe kun je terecht voor behandelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie en nog veel meer.

Algemene fysiotherapie Lage Zwaluwe

Onze fysiotherapeuten van Fysiomore Lage Zwaluwe kunnen je onderzoeken, behandelen en adviseren bij een lichamelijke klacht. Heb je last van rugpijn, schouderpijn, kniepijn of een andere klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kinderfysiotherapie Lage Zwaluwe

Bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling van hun zintuigen en motoriek wat langer of wijkt het af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding- en bewegingsapparaat. Onze kinderfysiotherapeuten in Lage Zwaluwe zijn gespecialiseerd om baby’s en kinderen van 0 tot 18 jaar op spelenderwijs te behandelen.

Meer over kinderfysiotherapie Lage Zwaluwe

Sportfysiotherapie Lage Zwaluwe

De sportfysiotherapeuten van Fysiomore Lage Zwaluwe zijn er speciaal voor mensen die een blessure of klachten hebben opgelopen tijdens sportactiviteiten en deze zo snel mogelijk weer willen hervatten. Ook kunnen onze sportfysiotherapeuten je helpen om een hoger sportniveau te bereiken en preventieve maatregelen te nemen om blessures of klachten te voorkomen. Sportfysiotherapie omvat niet alleen het behandelen klachten rondom het sporten, maar nog veel meer!

Meer over sportfysiotherapie Lage Zwaluwe

Revalidatie Lage Zwaluwe

Revalidatie bij Fysiomore Lage Zwaluwe kan voor verschillende klachten en op verschillende manieren. Heb je een nieuwe heup, een botbreuk of moet je herstellen na een operatie? Dan is het belangrijk dat revalideren op een goede manier en onder professionele begeleiding gebeurd. Neem daarom altijd even contact op met je fysiotherapeut zodat je verantwoord en aangenaam kunt revalideren!

Meer over revalidatie Lage Zwaluwe

Vergoedingen fysiotherapie Lage Zwaluwe

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Lage Zwaluwe is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Fysiotherapie Lage Zwaluwe specialisten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*