Spring naar content

Vergoedingen

Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Geen doorverwijzing van huisarts nodig
180 minuten vergoed vanuit het basispakket
Contracten met alle zorgverzekeraars

Vergoedingen fysiotherapie

Als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Voor volwassenen met een chronische aandoening, mits deze op de chronische aandoeningenlijst staat, geldt dat fysiotherapie vanaf de 21ste behandeling vergoed wordt. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Vergoedingen kinderfysiotherapie

Bij kinderen tot 18 jaar worden de eerste 9 kinderfysiotherapie behandelingen vergoed. Daarna worden er (indien noodzakelijk) 9 extra behandelingen vergoed. Ben je als ouder aanvullend verzekerd? Dan bestaat de optie voor extra vergoeding voor kinderfysiotherapie behandelingen. Voor kinderen met een chronische aandoening worden alle behandelingen vergoed, mits de aandoening op de lijst met chronische aandoeningen vermeld staat. 

Vergoedingen diëtist

De eerste drie behandeluren (per kalenderjaar) voor dieetadvies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van de aanvullende verzekering is er mogelijkheid tot meer vergoeding. Bij diverse ziektebeelden geldt er een andere regeling, namelijk de ketenzorg.  

Ketenzorg

Bij ketenzorg zijn meerdere zorgverleners betrokken bij een behandeling. Denk hierbij aan de huisarts, fysiotherapeut of verpleegkundige. Een behandeling van een diëtiste binnen de ketenzorg wordt vergoed door de zorgverzekeraar en gaat niet van het eigen risico af. Onder deze zorg vallen de volgende ziektebeelden: 

  • Diabetes 
  • COPD 
  • (Verhoogde kans op) hart- en vaatziekten 

Vergoedingen leefstijlcoach

Leefstijlcoaching wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering, mits je een verwijzing hebt van de huisarts, een BMI van 30 of hoger of een BMI tussen de 25 en 30 met een verhoogd gezondheidsrisico.  

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.