Spring naar content

Diëtist Lage Zwaluwe

Ben jij op zoek naar een persoonlijke en professionele diëtist of leefstijlcoach in Lage Zwaluwe? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Diëtetiek en voedingsbegeleiding bij Fysiomore Lage Zwaluwe
Voedings- en leefstijladvies op maat
Samenwerking met andere zorgverleners
In de avonduren en weekenden geopend

Diëtist in Lage Zwaluwe nodig?

Onze diëtisten van Fysiomore Lage Zwaluwe geven advies op maat, aangepast naar de leefstijl, voedings- en beweegpatroon. Dit gebeurt allemaal met een persoonlijke aanpak dat zorgt voor succesvolle resultaten. Bij Fysiomore Lage Zwaluwe bieden we niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen tijdens het gehele traject tot het doel behaald is. Daarnaast geven zij ook begeleiding aan mensen die chronisch ziek zijn. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes, COPD en maag- en darmproblemen.

Hoe werkt een diëtist?

De diëtiste van Fysiomore Lage Zwaluwe zal jou tijdens het eerste intakegesprek beter willen leren kennen en een beter beeld van je persoonlijke situatie willen krijgen. Hiervoor zal zij een aantal vragen aan je stellen. Op basis van de informatie, voorkeuren en persoonlijke wensen die de diëtiste heeft gekregen zal zij een advies opstellen en je verder begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Vragen die je kunt verwachten:

 • Hoe ziet jouw thuissituatie eruit?
 • Wat voor werk doe je?
 • Wat doe je aan beweging?
 • Rook/drink je?
 • Gebruik je medicatie?
 • Hoe ziet je huidige voedingspatroon eruit?

Leefstijlcoach in Lage Zwaluwe nodig?

Onze leefstijlcoaches van Fysiomore Lage Zwaluwe bieden begeleiding bij het aanpassen van je leefstijl. Je wordt ondersteunt om in het dagelijkse leven betere keuzes te maken die gericht zijn op voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Hoe werkt een leefstijlcoach?

De leefstijlcoach van Fysiomore Lage Zwaluwe zet jouw vraagstuk centraal. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je meer energie wilt, minder stress of een gezonder gewicht. De meest voorkomende doelen die we tegenkomen zijn onder andere:

 1. Energiek en fit blijven
 2. Afvallen en op gewicht blijven
 3. Meer rust ervaren
 4. Ongezonde gewoontes veranderen

Uiteindelijk draait het allemaal om goede keuzes maken. Om je doel te bereiken moeten er verschillende onderwerpen aangepakt worden:

 • Slaap
 • Ontspanning
 • Voeding
 • Beweging
 • Hormoonhuishouding
 • Dagindeling
 • Stressmanagement
 • Communicatie
 • Mindset

Kenmerken van een leefstijlcoach:

Een leefstijlcoach behandelt geen ziektes of problemen, maar werkt toe naar jouw doelen. Samen zoeken jullie naar dagelijkse leefgewoontes die jou helpen om de doelen te bereiken. Daarnaast zorgt de leefstijlcoach ervoor dat je gezonde gewoontes traint en zelf gaat begrijpen hoe het bij jou werk, zodat je meer grip krijgt op het toewerken naar je doelen.

Vergoedingen diëtist Lage Zwaluwe

Dieetadvies door een diëtist wordt deels vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Lage Zwaluwe heb je geen verwijzing nodig. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland m.u.v. Just. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze diëtisten en leefstijlcoaches

bol_strepen

Leefstijlprogramma’s van Fysiomore Lage Zwaluwe

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel