Spring naar content

Junior Lifestyle Program

Speciaal voor kinderen met overgewicht heeft Fysiomore het Junior Lifestyle Program ontwikkeld. Ben jij benieuwd hoe het met de gezondheid van je kind ervoor staat? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

 

Junior Lifestyle Program is een leefstijlprogramma voor kinderen met overgewicht - Fysiomore
Begeleiding van sportleraar, leefstijlcoach en diëtist
2 tot 3 keer per week leuke sportlessen
Passen leefstijlprogramma

Over het Junior Lifestyle Program

Het Junior Lifestyle Program is een leefstijlprogramma gericht op kinderen met overgewicht. Je kind wordt tijdens het programma op een speelse manier begeleid op het gebied van bewegen, voeding en andere leefstijlfactoren. Daarnaast begeleiden we jou ook, want ook ouders spelen een cruciale rol in de leefstijl van het kind. Tijdens het Junior Lifestyle Program wordt er een oplossing gezocht voor de lange termijn. Je kunt het programma op ieder gewenst moment starten. De eigen bijdrage van het programma is €18,50 per 4 weken. 

Voor wie is het Junior Lifestyle Program?

Het programma is ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar met (ernstig) overgewicht. Daarnaast is het belangrijk dat je kind maar ook jijzelf gemotiveerd bent om naar een gezonde leefstijl toe te werken.  

Wat kan je kind verwachten tijdens het Junior Lifestyle Program?

Bij het Junior Lifestyle Program wordt voor ieder kind een programma op maat gemaakt. Dit zodat het programma altijd haalbaar is voor jouw kind. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er samen gekeken naar een passend programma dat op ieder gewenst moment te starten is. 

Hoe ziet het programma eruit?

  • Intakegesprek met de casusleider 
  • 2 tot 3 keer per week leuke sportlessen o.l.v. een ervaren sportleraar 
  • 180/360 minuten begeleiding door de diëtist, zowel voor je kind als voor jezelf 

Wat kan je kind bereiken met het Junior Lifestyle Program?

  • Een gezonder gewicht 
  • Sterkere spieren 
  • Betere conditie 
  • Betere stofwisseling 
  • Fitter gevoel 

Wordt het Junior Lifestyle Program vergoed?

Om deel te nemen aan het Junior Lifestyle Program én met onze diëtisten aan de slag te gaan is geen verwijzing van de huisarts nodig. De begeleiding door een diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering, zonder eigen risico. Er wordt een eigen bijdrage van €18,50 per 4 weken gevraagd.  

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel