Spring naar content

Leefstijlcoaching

Wil je verantwoord afvallen onder begeleiding van een leefstijlcoach? Aan de hand van een speciaal programma zal je een jaar lang begeleid worden door een expert op het gebied van leefstijl, beweging en voeding. Met dit unieke programma zijn al vele leden naar tevredenheid afgevallen en hebben een zich daarmee een nieuwe leefstijl aangemeten. Wij maken gebruik het CooL-programma, lees hieronder verder wat het precies inhoudt en meld je aan!

 

CooL-programma is gericht op afvallen onder begeleiding van een leefstijlcoach - Fysiomore
Gezondere leefstijl in 24 maanden
Individuele en groepssessies
Gespecialiseerde leefstijlcoaches

Over het CooL-programma

Het programma Coaching op Leefstijl is gericht op afvallen onder begeleiding van onze leefstijlcoach. Het programma is een Gecombineerd Leefstijl Interventie. Samen met groepsgenoten ga je aan de slag voor een gezondere leefstijl en behandel je de volgende onderwerpen:

  • Voeding 
  • Beweging 
  • Slaap 
  • Stress 
  • Ontspanning 

Voor wie is het CooL-programma?

Het CooL-programma is ontwikkeld voor mensen met obesitas of overgewicht met als doel gewichtsverlies en een betere kwaliteit van leven. Je mag deelnemen aan het programma vanaf 18 jaar. Om mee te kunnen doen aan het programma is een verwijzing van de huisarts nodig. De huisarts zal tijdens het traject ook op de hoogte gehouden worden van de voortgang. 

Vereisten voor deelname

  • 18 jaar of ouder 
  • BMI van 25 met verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten 
  • BMI van 30 of hoger 

Wat kan ik verwachten tijdens het CooL-programma?

Voor de start van het CooL-programma ga je samen met onze leefstijlcoach je persoonlijke doelen bespreken. Het programma is gericht op stapsgewijs een duurzame verandering in de leefstijl te realiseren met als uiteindelijke doel gewichtsverlies en lichamelijke fitheid. Je leert bewuste en gezonde keuzes te maken voor een betere leefstijl. 

Wordt het CooL-programma vergoed?

Het CooL-programma is opgenomen in de basisverzekering en uitgesloten van het eigen risico. Deelnemen aan het programma kost je niet, mits je een verwijzing van de huisarts hebt. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel