Spring naar content

Topsportbegeleiding

De afgelopen jaren heeft Fysiomore diverse topsporters begeleid om op topniveau te presteren. Topsporters komen onder meer vanuit de voetbal-, atletiek en vechtsportwereld om gebruik te maken van onze topsportbegeleiding.

 

Topsportbegeleiding - Fysiomore
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde sportfysiotherapeuten
In de avonduren en weekenden geopend

Topsportbegeleiding nodig?

Fysiomore biedt de mogelijkheid aan sportclubs, sportverenigingen om op sportmedische gebied samen te werken. Deze topsport begeleiding heeft als doel, de gezondheid en de sportmedische begeleiding van sporters en topsporters, binnen de aangesloten sportclubs, sportverenigingen te verbeteren en te optimaliseren.

De tak topsport (team)begeleiding richt zich op de volgende onderwerpen:

  • Opvoeding & onderwijs
  • Preventie
  • Begeleiding van blessures
  • Behandeling

Actieve en preventieve teambegeleiding

Fysiomore biedt een breed pakket aan mogelijke diensten, die als doel een zo snel mogelijke terugkeer binnen de sport te realiseren. Er wordt steeds meer en fanatieker aan sport gedaan, het is niet voor niks een belangrijk aspect om gezond te blijven of plezier te beleven. Om gezondheid en sport te kunnen combineren, dienen deze blessures behandeld te worden maar liever nog werkt Fysiomore preventief om blessures en overbelasting te voorkomen.

Fysiomore heeft een team aan (sport) fysiotherapeuten klaarstaan.  Met de beste behandelmethodes en trainingsfaciliteiten keer je snel terug op het sportveld.

Diagnostiek

  • Inloopspreekuren (algemeen en topsport)
  • Coördinatie en krachtmeting
  • Snelheid en explosiviteitsmetingen
  • Meten van de conditie

Fysiotherapie

Voeding

Partner Olympisch Netwerk

Fysiomore is officieel partner van het Olympisch Netwerk van het NOC-NSF voor de regio Brabant.Dit betekent dat vele Olympische sporters van verschillende disciplines ons raadplegen.

NOC NSF - Fysiomore

Sportblessure programma

Speciaal voor mensen met een sportblessure heeft Fysiomore een programma ontwikkeld. Je klachten worden onderzocht en er wordt een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld. Het behandelplan bestaat uit lokale behandelingen zoals een massage, Dry Needling, Medical Taping, en/of koude/warmte therapie. Het programma bevat naast behandelingen ook actieve revalidatie/trainingen onder begeleiding van de sportfysiotherapeut in de fitness. Het gehele programma zal 8 weken duren. 

Meer over het sportblessure programma

 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze sportfysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*