Spring naar content

Sportfysiotherapie Tilburg

Fysiomore Tilburg Centrum beschikt over gecertificeerde sportfysiotherapeuten die je begeleiden tijdens het herstel van een blessure. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Sportfysiotherapie bij Fysiomore Tilburg Centrum
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde sportfysiotherapeuten
Altijd een behandelplan op maat

Sportfysiotherapie in Tilburg nodig?

Ben jij op zoek naar sportfysiotherapie in Tilburg? Dan ben je bij Fysiomore Tilburg Centrum aan het juiste adres! Onze gespecialiseerde sportfysiotherapeuten weten wat er in jouw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd kan raken. Zij begrijpen waarom sport belangrijk voor je is en door het maken van een behandelplan op maat zorgen zij ervoor dat je zo snel mogelijk weer herstelt. Onze sportfysiotherapeuten kunnen je behandelen en begeleiden bij al jouw (sport)blessures!

Wat houdt sportfysiotherapie in?

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Onze sportfysiotherapeuten van Fysiomore Tilburg Centrum richten zich op preventie, voorlichting en behandeling van (sport)blessures. Naast fanatieke sporters behandelen zij ook kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en kinderen, waarbij sport wordt ingezet als onderdeel van therapie. Daarnaast behandelen ze mensen die bijvoorbeeld een marathon willen gaan doen, maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Sportblessure programma in Tilburg

Speciaal voor mensen met een sportblessure heeft Fysiomore Tilburg Centrum een programma ontwikkeld. Je klachten worden onderzocht en er wordt een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld. Het behandelplan bestaat uit lokale behandelingen zoals een massage, Dry Needling, Medical Taping, en/of koude/warmte therapie. Het programma bevat naast behandelingen ook actieve revalidatie/trainingen onder begeleiding van de sportfysiotherapeut in de fitness. Het gehele programma zal 8 weken duren.

Meer over het sportblessure programma

Wordt sportfysiotherapie in Tilburg vergoed?

Sportfysiotherapie bij Fysiomore Tilburg Centrum wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. mensen met een chronische aandoening. Behandelingen voor sportfysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland m.u.v. Just.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Sportfysiotherapie Tilburg specialisten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*