Spring naar content

Fysiotherapie Breda-Zuid

Zeer complete fysiotherapie praktijk in Breda-Zuid!

 

Fysiotherapie in Breda-Zuid - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Breda-Zuid

Ben je opzoek naar fysiotherapie in Breda-Zuid? Dan ben je bij Fysiomore aan het juiste adres. Je kunt bij ons snel en eenvoudig een afspraak maken. Een verwijzing vanuit de huisarts is hierbij niet nodig. Onze fysiotherapiepraktijk kent geen wachtlijsten en behandelen in de avonduren en weekenden zijn ook mogelijk.

Fysiomore is gevestigd binnen vv Baronie in Breda-Zuid. Dit betekent dat al onze fysiotherapeuten gebruik kunnen maken van de faciliteiten van deze sportclub. Wij gebruiken bij Fysiomore de allernieuwste trainingsapparatuur en beschikken over een ruime functionele trainingsruimte waar je in alle rust één-op-één wordt begeleid. Voor wat meer privacy kunnen onze fysiotherapeuten gebruikmaken van de behandelruimtes.

Meer over fysiotherapie

Diëtetiek en voedingsbegeleiding in Breda-Zuid

Fysiomore beschikt over gecertificeerde diëtisten die helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon. Onze voedingsexperts begeleiden mensen die gewicht willen verliezen of juist willen aankomen. Tevens kun je bij Fysiomore terecht voor advies over voeding bij voedselallergieën, tijdens de zwangerschap of bij het beoefenen van een sport. 

Meer over diëtetiek en voedingsbegeleiding

Vergoeding fysiotherapie in Breda-Zuid

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Openingstijdens en contactgegevens

Openingstijden
Maandag: 16:00 – 21:00 uur
Woensdag: 13:00 – 19:00 uur
Donderdag: 17:30 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 12:00 uur

Contactgegevens
Blauwe Kei 1A
4834 AW Breda
info@fysiomore.nl 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Breda-Zuid

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*