Spring naar content

Peuterfysio: plezier, bewegen en leren!

 

Peutergym: plezier, bewegen en leren - Fysiomore
Categorie: Kinderfysiotherapie
Leestijd: < 1 minuut
Datum: 20-09-2022

Lekker springen, rennen, rollen, klimmen en balanceren? Peuters zijn vaak heel bewegelijk en hebben energie voor 10. Hoe fijn is het dan als ze lekker in een klein groepje samen met andere peuters hun energie kwijt kunnen en tegelijkertijd werken aan hun motorische vaardigheden. Klinkt dit als iets voor jouw peuter tussen de 2 en 4 jaar? Lees dan snel verder!

Wat is peuterfysio?

Peuterfysio is een groepsles van 45-60 minuten en is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Spelenderwijs leren de peuters allerlei belangrijke motorische vaardigheden zoals balanceren, met de bal overgooien, springen of over dingen klimmen. Ook leert jouw kind sociale vaardigheden, zoals met andere kinderen samen spelen en wachten op de beurt. Super goed voor hun motorische ontwikkeling en hierdoor een perfecte voorbereiding op de basisschool. Tijdens de les wordt er gebruikgemaakt van verschillende leuke spelmaterialen. Daarnaast hebben ze lekker de ruimte om met elkaar te spelen.

Wat zijn de voordelen van peuterfysio?

  • Zelfvertrouwen opbouwen
  • Weerbaarheid vergroten
  • Samen spelen
  • Contact leggen met leeftijdsgenootjes
  • Zintuigen en evenwicht oefenen
  • Motorische ontwikkeling stimuleren en verbeteren
  • Taalontwikkeling verbeteren

Heeft jouw kindje bijvoorbeeld moeite met vangen, klimmen, koprollen, springen, rennen en gooien? Bij Fysiomore staan we voor je klaar!

Lees meer over peuterfysio

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*