Spring naar content

Sportdiëtiste

Onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke voedingsbegeleiding in combinatie met sport. Voedingsadvies zorgt voor tal van voordelen voor sporters of topsporters. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Sportdiëtist bij Fysiomore
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde diëtisten
Altijd advies op maat

Sportdiëtiste nodig?

Sportdiëtetiek is een specialisatie van de diëtist, die zich richt op het verbeteren van onder andere sportprestaties. Door een goed uitgebalanceerd voedingsschema op te stellen in combinatie met het juiste trainingsschema, kunnen hierdoor betere (sport)prestaties worden behaald. Ook wanneer meer spiergroei gewenst is, kan de sportdiëtist een persoonlijk voedingsschema op maat maken.

Voor wie is een sportdiëtiste?

Voeding speelt een belangrijke rol in jouw sportprestaties. De juiste voeding leidt ertoe dat jij beter presteert tijdens een training of wedstrijd, beter herstelt na een training, je jezelf energieker voelt en dat je efficiënter en effectiever je sportdoelen kan bereiken. Ben jij hiermee bezig? Dan ben je aan het juiste adres bij de sportdiëtiste van Fysiomore. Zie of voel je nog niet de resultaten waar je op gehoopt had na een poos sporten? Ook dan raden wij aan om aan jouw voeding te werken met de hulp van een diëtiste die gespecialiseerd is in de combinatie van voeding en sport.  

Wat kan een sportdiëtiste bereiken?

  • Betere sportprestaties 
  • Spiermassa opbouwen 
  • Optimaal herstel van spieren na training 
  • Hoger energieniveau 

Wordt de sportdiëtist vergoed?

Dieetadvies door een diëtist wordt deels vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore heb je geen verwijzing nodig. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. 

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze diëtisten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel