Spring naar content

Nederland Klachtenvrij

Heb jij last van lichamelijke klachten? Nederland Klachtenvrij is een therapeutisch programma waarbij je jezelf in 3 maanden weer klachtenvrij traint! Meld je aan!

 

Nederland Klachtenvrij is ontwikkeld om klachten binnen 3 maanden te verminderen - Fysiomore
In 3 maanden klachtenvrij
Gespecialiseerde fysiotherapeuten
Geen verwijzing noodzakelijk

Over Nederland Klachtenvrij

Nederland Klachtenvrij is een uniek programma speciaal ontwikkeld voor iedereen met lichamelijke klachten. Het therapeutische programma zorgt ervoor dat je in 10 tot 12 weken weer klachtenvrij bent. Tijdens het programma word je begeleid door één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. 

Voor wie is Nederland Klachtenvrij?

Dit unieke programma is voor mensen met lichamelijke klachten en actief aan deze klachten willen werken. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met één van onze voedingsexperts. Om in aanmerking te komen voor dit programma heb je een aanvullende zorgverzekering nodig voor minimaal 9 fysiotherapie behandelingen. 

Wat kan ik verwachten tijdens Nederland Klachtenvrij?

Nederland Klachtenvrij heeft een duur van 3 maanden. Om de voortgang van het programma bij te houden wordt er aan het begin van het traject een meting gedaan. Tijdens het programma is er 1 keer per week één-op-één begeleiding door onze fysiotherapeut. Na afloop van het programma wordt de eindmeting gedaan. Hieruit komt duidelijk naar voren hoe het gaat met de lichamelijke klachten en of de klachten zijn verminderd. Trainingen vinden plaats in de fitnessruimtes of in het verwarmde zwembad. 

Wat kan ik bereiken met Nederland Klachtenvrij

  • Minder of geen lichamelijke klachten 
  • Sterkere spieren 
  • Hogere stofwisseling 
  • Verbeterde conditie 
  • Fitter gevoel 

Wordt Nederland Klachtenvrij vergoed?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt het programma volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*
Akkoord