Spring naar content

Mom back in Shape

Sporten na je bevalling doe je samen met je baby én onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Kom weer back in shape! Meld je aan!

 

Mom back in shape - Sporten na je zwangerschap - Fysiomore
Sport samen met je baby
Contact met andere nieuwe moeders
Opbouw van conditie en kracht

Over Mom back in Shape

Na de bevalling wil je zo snel mogelijk weer fit worden. De Mom back in Shape cursus is hiervoor ontwikkeld met als doel na 12 weken je eigen sport weer op te pakken. Dit doe je door middel van conditie en krachtopbouw. Daarnaast is het natuurlijk prachtig om dit samen met je pasgeboren baby te kunnen! 

Voor wie is Mom back in Shape?

Mom back in Shape is voor iedere moeder, ongeacht de sportachtergrond of conditie, die na de bevalling graag weer wil werken aan haar lichamelijke gezondheid. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om samen met je baby te trainen. Op dit moment is de cursus enkel te volgen op donderdagavond van 20:30 tot 21:15 uur bij de locatie Fysiomore Breda. 

Wat kan ik verwachten tijdens Mom back in Shape?

De cursus Mom back in Shape duurt 12 weken waarbij je traint onder begeleiding van een gespecialiseerde bekkenbodem fysiotherapeut en een voedingsexpert. Zij bewaken jouw grenzen waardoor er minder kans is op blessures. Daarnaast kent de cursus ook mentale voordelen. Zo leer je andere nieuwe mama’s kennen waar je ervaringen mee kunt delen en het sporten samen met je baby zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten.  

Wat is het doel van Mom back in Shape?

Het doel van de cursus is om door middel van persoonlijke begeleiding het sporten weer op te pakken na de bevalling. Een aantal voordelen van sporten na de zwangerschap zijn:  

  • Je wordt goed in de gaten gehouden 
  • Je kunt samen met je baby sporten 
  • Opbouw van kracht en conditie 
  • Verantwoord afslanken 

Wordt Mom back in Shape vergoed?

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering wordt de De Mom back in Shape cursus gedeeltelijk vergoed. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel