Spring naar content

Diëtist Raamsdonksveer

Ben jij op zoek naar een persoonlijke en professionele diëtist of voedingsexpert in Raamsdonksveer? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Diëtetiek en voedingsbegeleiding bij Fysiomore Raamsdonksveer
Voedingsadvies op maat
Samenwerking met andere zorgverleners
In de avonduren en weekenden geopend

Diëtist in Raamsdonksveer nodig?

Onze diëtisten van Fysiomore Raamsdonksveer geven advies op maat, aangepast naar de leefstijl, voedings- en beweegpatroon. Dit gebeurt allemaal met een persoonlijke aanpak dat zorgt voor succesvolle resultaten. Bij Fysiomore Raamsdonksveer bieden we niet alleen voedingsadvies, maar motiveren, begeleiden en coachen tijdens het gehele traject tot het doel behaald is. Daarnaast geven zij ook begeleiding aan mensen die chronisch ziek zijn. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes, COPD en maag- en darmproblemen.

Hoe werkt een diëtist?

De diëtiste van Fysiomore Raamsdonksveer zal jou tijdens het eerste intakegesprek beter willen leren kennen en een beter beeld van je persoonlijke situatie willen krijgen. Hiervoor zal zij een aantal vragen aan je stellen. Op basis van de informatie, voorkeuren en persoonlijke wensen die de diëtiste heeft gekregen zal zij een advies opstellen en je verder begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Vragen die je kunt verwachten:

  • Hoe ziet jouw thuissituatie eruit?
  • Wat voor werk doe je?
  • Wat doe je aan beweging?
  • Rook/drink je?
  • Gebruik je medicatie?
  • Hoe ziet je huidige voedingspatroon eruit?

Vergoedingen diëtist Raamsdonksveer

Dieetadvies door een diëtist wordt deels vergoed door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Raamsdonksveer heb je geen verwijzing nodig. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland m.u.v. Just. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze diëtisten

bol_strepen

Leefstijlprogramma’s van Fysiomore Raamsdonksveer

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel