Spring naar content

Fysiomore Oudenbosch

Professionele en persoonlijke fysiotherapiepraktijk in de regio. Fysiomore Oudenbosch heeft alle specialisaties onder één dak!

 

Fysiomore Oudenbosch - Fysiotherapie praktijk in Oudenbosch - Fysiomore
Binnen 24 - 48 uur een afspraak
Geen wachtlijsten
Geen verwijzing noodzakelijk

Fysiotherapie in Oudenbosch

Fysiomore Oudenbosch beschikt over gespecialiseerde fysiotherapeuten die je kunnen behandelen bij diverse klachten aan het menselijk lichaam. Dit gebeurt individueel of in groepjes. Samen met jou gaat de fysiotherapeut aan de slag om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met je naar jouw wensen, je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. 

Meer over fysiotherapie Oudenbosch

Diëtetiek Oudenbosch

Vanuit Fysiomore Oudenbosch bieden wij nog geen diëtetiek aan op locatie Oudenbosch. Hiervoor kun je terecht bij Fysiomore Etten-Leur. De diëtiste kan je helpen bij overgewicht maar begeleidt ook bij diverse ziektebeelden zoals: hart- en vaatziekten, diabetes, COPD, allergieën en maag- en darmproblemen. Daarnaast beschikt Sportivo healthcenter Oudenbosch over een gewichtsconsulente die mensen kan begeleiden met overgewicht en iedereen die met behulp van een Personal Trainer fitter en gezonder wil worden.

Leefstijlcoaching Oudenbosch

Bij Fysiomore Oudenbosch bieden we wel leefstijlcoaching aan. Onze leefstijlcoach begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en het behalen van je doelen. Je wordt ondersteunt om in het dagelijkse leven betere keuzes te maken die gericht zijn op voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.

Meer over leefstijlcoaching Oudenbosch

Faciliteiten bij Fysiomore Oudenbosch

1 moderne behandelkamer
Luxe fitnessapparatuur
Oefenzaal

Over Fysiomore Oudenbosch

Fysiomore Oudenbosch is een uitgebreide fysiotherapiepraktijk in de regio. Je kunt hier terecht voor onder andere (kinder)fysiotherapie, revalidatie, sportblessures, peesklachten en nog veel meer. Fysiomore is gevestigd binnen Sportivo healthcenter Oudenbosch. Deze veelzijdige health club beschikt over de modernste fitnessapparatuur volgens de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van fysiotherapie.

Openingstijden en contactgegevens

Openingstijden
Maandag & dinsdag: 07:00 – 21:30 uur
Woensdag & donderdag: 08:30 – 12:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur

Contactgegevens
Schuitevaarstraat 4A
4731 LH Oudenbosch
info@fysiomore.nl
0165 744 185

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Team Fysiomore Oudenbosch

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Lees ervaringen van anderen

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*