Spring naar content

Fysiotherapie Oosterhout

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Oosterhout? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Fysiotherapie bij Fysiomore Oosterhout
Persoonlijke benadering
Verwarmd zwembad
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie in Oosterhout nodig?

Fysiomore Oosterhout beschikt over diverse fysiotherapeuten met ieder één of meerdere specialisaties. Op deze manier kunnen wij onze patiënten op de beste manier adviseren, behandelen en begeleiden. Bij Fysiomore Oosterhout kun je terecht voor behandelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, hydrotherapie, revalidatie en nog veel meer.

Algemene fysiotherapie Oosterhout

Onze fysiotherapeuten van Fysiomore Oosterhout kunnen je onderzoeken, behandelen en adviseren bij een lichamelijke klacht. Heb je last van rugpijn, schouderpijn, kniepijn of een andere klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kinderfysiotherapie Oosterhout

Bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling van hun zintuigen en motoriek wat langer of wijkt het af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding- en bewegingsapparaat. Onze kinderfysiotherapeuten in Oosterhout zijn gespecialiseerd om baby’s en kinderen van 0 tot 18 jaar op spelenderwijs te behandelen. 

Meer over kinderfysiotherapie Oosterhout

Sportfysiotherapie Oosterhout

De sportfysiotherapeuten van Fysiomore Oosterhout zijn er speciaal voor mensen die een blessure of klachten hebben opgelopen tijdens sportactiviteiten en deze zo snel mogelijk weer willen hervatten. Ook kunnen onze sportfysiotherapeuten je helpen om een hoger sportniveau te bereiken en preventieve maatregelen te nemen om blessures of klachten te voorkomen. Sportfysiotherapie omvat niet alleen het behandelen klachten rondom het sporten, maar nog veel meer! 

Meer over sportfysiotherapie Oosterhout

Hydrotherapie Oosterhout

Uniek aan onze locatie in Oosterhout is het verwarmde zwembad van 31 graden Celsius. Mensen die moeite hebben met oefeningen op het droge kunnen gebruikmaken van Hydrotherapie. Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie, maar dan in het water. Het verwarmde water geeft een therapeutisch effect en kalmeert je spieren. 

Meer over hydrotherapie Oosterhout

Revalidatie Oosterhout

Revalidatie bij Fysiomore Oosterhout kan voor verschillende klachten en op verschillende manieren. Heb je een nieuwe heup, een botbreuk of moet je herstellen na een operatie? Dan is het belangrijk dat revalideren op een goede manier en onder professionele begeleiding gebeurt. Neem daarom altijd even contact op met je fysiotherapeut zodat je verantwoord en aangenaam kunt revalideren! 

Meer over revalidatie Oosterhout

Podotherapie Wervenschot

De podotherapeut behandelt mensen waarbij klachten ontstaan door het afwijkend functioneren van de voeten. Denk hierbij aan voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten door een afwijkende voetstand. Met behulp van de nieuwste technieken en intensieve samenwerking met paramedici wordt er gezocht naar de oorzaak van de pijnklachten.

Meer over podotherapie Wervenschot Oosterhout

Vergoedingen fysiotherapie Oosterhout

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Oosterhout is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Fysiotherapie Oosterhout specialisten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*