Spring naar content

Fysiotherapie Etten-Leur

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Etten-Leur? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Fysiotherapie bij Fysiomore Etten-Leur
Persoonlijke benadering
Gespecialiseerde fysiotherapeuten
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie in Etten-Leur nodig?

Fysiomore Etten-Leur beschikt over diverse fysiotherapeuten met ieder één of meerdere specialisaties. Op deze manier kunnen wij onze patiënten op de beste manier adviseren, behandelen en begeleiden. Bij Fysiomore Etten-Leur kun je terecht voor behandelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, revalidatie en nog veel meer.

Algemene fysiotherapie Etten-Leur

Onze fysiotherapeuten van Fysiomore Etten-Leur kunnen je onderzoeken, behandelen en adviseren bij een lichamelijke klacht. Heb je last van rugpijn, schouderpijn, kniepijn of een andere klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kinderfysiotherapie Etten-Leur

Bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling van hun zintuigen en motoriek wat langer of wijkt het af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding- en bewegingsapparaat. Onze kinderfysiotherapeuten in Etten-Leur zijn gespecialiseerd om baby’s en kinderen van 0 tot 18 jaar op spelenderwijs te behandelen.

Meer over kinderfysiotherapie Etten-Leur

Sportfysiotherapie Etten-Leur

De sportfysiotherapeuten van Fysiomore Etten-Leur zijn er speciaal voor mensen die een blessure of klachten hebben opgelopen tijdens sportactiviteiten en deze zo snel mogelijk weer willen hervatten. Ook kunnen onze sportfysiotherapeuten je helpen om een hoger sportniveau te bereiken en preventieve maatregelen te nemen om blessures of klachten te voorkomen. Sportfysiotherapie omvat niet alleen het behandelen klachten rondom het sporten, maar nog veel meer!

Meer over sportfysiotherapie Etten-Leur

Revalidatie Etten-Leur

Revalidatie bij Fysiomore Etten-Leur kan voor verschillende klachten en op verschillende manieren. Heb je een nieuwe heup, een botbreuk of moet je herstellen na een operatie? Dan is het belangrijk dat revalideren op een goede manier en onder professionele begeleiding gebeurt. Neem daarom altijd even contact op met je fysiotherapeut zodat je verantwoord en aangenaam kunt revalideren! 

Meer over revalidatie Etten-Leur

Vergoedingen fysiotherapie Etten-Leur

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Etten-Leur is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze fysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*