Spring naar content

Fysiotherapie Dongen

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Dongen? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Fysiotherapie bij Fysiomore Dongen
Persoonlijke benadering
Verwarmd zwembad
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie in Dongen nodig?

Fysiomore Dongen beschikt over diverse fysiotherapeuten met ieder één of meerdere specialisaties. Op deze manier kunnen wij onze patiënten op de beste manier adviseren, behandelen en begeleiden. Bij Fysiomore Dongen kun je terecht voor behandelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, hydrotherapie, revalidatie en nog veel meer.

Algemene fysiotherapie 

Onze fysiotherapeuten van Fysiomore Dongen kunnen je onderzoeken, behandelen en adviseren bij een lichamelijke klacht. Heb je last van rugpijn, schouderpijn, kniepijn of een andere klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kinderfysiotherapie 

Bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling van hun zintuigen en motoriek wat langer of wijkt het af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding- en bewegingsapparaat. Onze kinderfysiotherapeuten in Dongen zijn gespecialiseerd om baby’s en kinderen van 0 tot 18 jaar op spelenderwijs te behandelen. 

Meer over kinderfysiotherapie in Dongen

Sportfysiotherapie 

De sportfysiotherapeuten van Fysiomore Dongen zijn er speciaal voor mensen die een blessure of klachten hebben opgelopen tijdens sportactiviteiten en deze zo snel mogelijk weer willen hervatten. Ook kunnen onze sportfysiotherapeuten je helpen om een hoger sportniveau te bereiken en preventieve maatregelen te nemen om blessures of klachten te voorkomen. Sportfysiotherapie omvat niet alleen het behandelen klachten rondom het sporten, maar nog veel meer! 

Meer over sportfysiotherapie in Dongen

Hydrotherapie 

Uniek aan onze locatie in Dongen is het verwarmde zwembad van 31 graden Celsius. Mensen die moeite hebben met oefeningen op het droge kunnen gebruikmaken van Hydrotherapie. Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie, maar dan in het water. Het verwarmde water geeft een therapeutisch effect en kalmeert je spieren. 

Meer over hydrotherapie in Dongen

Revalidatie

Revalidatie bij Fysiomore Dongen kan voor verschillende klachten en op verschillende manieren. Heb je een nieuwe heup, een botbreuk of moet je herstellen na een operatie? Dan is het belangrijk dat revalideren op een goede manier en onder professionele begeleiding gebeurt. Neem daarom altijd even contact op met je fysiotherapeut zodat je verantwoord en aangenaam kunt revalideren! 

Meer over revalidatie in Dongen

Waarom fysiotherapie bij Fysiomore Dongen?

Bij Fysiomore Dongen vinden wij persoonlijke benadering erg belangrijk. Onze fysiotherapeuten nemen de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen en behoeften. Daarnaast beschikken wij over een verwarmd zwembad waarin wij hydrotherapie aanbieden. Deze vorm van fysiotherapie is geschikt voor mensen die moeite hebben met oefeningen op het droge en biedt een therapeutisch effect dat je spieren kalmeert.

Bij Fysiomore Dongen begrijpen wij dat het soms lastig kan zijn om een afspraak te maken tijdens kantooruren. Daarom zijn wij ook in de avonduren en in het weekend geopend. Zo kun je ook buiten kantoortijden bij ons terecht voor een afspraak en werken wij samen aan een optimaal herstel.

Vergoedingen fysiotherapie 

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Dongen is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze fysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Vraag informatie aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*