Spring naar content

Hydrotherapie Breda

Fysiomore Breda biedt hydrotherapie in een verwarmd zwembad aan voor mensen met een lage belastbaarheid. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Hydrotherapie Breda - fysiotherapie in het water - Fysiomore Breda
Verwarmd zwembad van 31 graden Celsius
Begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeut
Veilige en ontspannen manier om te bewegen

Hydrotherapie in Breda nodig?

Ben jij op zoek naar een locatie waar je hydrotherapie kunt krijgen? Dan ben je bij Fysiomore Breda aan het juiste adres! Fysiomore Breda beschikt over een verwarmd zwembad met een temperatuur van 31 graden Celsius. Je kunt kiezen voor een één op één behandeling of een behandeling in groepsverband. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten begeleiden je graag!

Wat is hydrotherapie?

Hydrotherapie bij Fysiomore Breda is een vorm van fysiotherapie in het water. Het water zorgt ervoor dat de zwaartekracht minder grip heeft, waardoor bewegen makkelijker gaat. Daarnaast draagt het warme water bij aan de ontspanning van je lichaam waardoor je minder pijn ervaart. Hydrotherapie is een goede en veilige manier om te bewegen zonder dat de gewrichten te veel belast worden. Hydrotherapie is effectief bij: 

  • Orthopedische klachten 
  • Reuma 
  • COPD 
  • Fibromyalgie 
  • Osteoporose (botontkalking) 
  • Artrose 
  • Kinderen met motorische achterstand 
  • Aandoening aan het zenuwstelsel (MS) 

Kinderfysiotherapie in het water

Fysiomore Breda biedt ook fysiotherapie in het water voor kinderen. Kinderfysiotherapie in het zwembad is geschikt voor alle kinderen die moeite hebben met zwemles en weinig tot geen vooruitgang boeken. Onze kinderfysiotherapeuten kunnen helpen bij deze problemen. Samen gaan zij werken aan een goede zwemtechniek zodat je kind weer met plezier naar de zwemles gaat!

Meer over kinderfysiotherapie in het water

Waarom hydrotherapie in Breda?

Het verwarmde zwembad bij Fysiomore Breda is 31 graden Celsius en erg geschikt voor hydrotherapie. Het voordeel van fysiotherapie in het water is dat je lichaam licht aanvoelt, de angst om te vallen verdwijnt en je kunt beter ontspannen. Dit zorgt uiteindelijk voor minder pijn tijdens het bewegen.

Wordt hydrotherapie in Breda vergoed?

Hydrotherapie valt onder de vergoeding van reguliere fysiotherapie. Met een aanvullende verzekering wordt de hydrotherapie volledig vergoed (afhankelijk van de grootte van uw aanvullende pakket, bekijk daarom uw polis goed). Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze hydrotherapie specialisten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*