Spring naar content

Fysiotherapie Breda

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Breda? Fysiomore staat voor je klaar!

 

Fysiotherapie bij Fysiomore Breda
Persoonlijke benadering
Verwarmd zwembad
In de avonduren en weekenden geopend

Fysiotherapie in Breda nodig?

Fysiomore Breda beschikt over diverse fysiotherapeuten met ieder één of meerdere specialisaties. Op deze manier kunnen wij onze patiënten op de beste manier adviseren, behandelen en begeleiden. Bij Fysiomore Breda kun je terecht voor behandelingen op het gebied van kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, bekkenbodemfysiotherapie, hydrotherapie, revalidatie en nog veel meer. 

Algemene fysiotherapie Breda

Onze fysiotherapeuten van Fysiomore Breda kunnen je onderzoeken, behandelen en adviseren bij een lichamelijke klacht. Heb je last van rugpijn, schouderpijn, kniepijn of een andere klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen! 

Kinderfysiotherapie Breda

Bij sommige kinderen duurt de ontwikkeling van hun zintuigen en motoriek wat langer of wijkt het af van wat gebruikelijk is. Dat kan komen door een aandoening aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houding- en bewegingsapparaat. Onze kinderfysiotherapeuten in Breda zijn gespecialiseerd om baby’s en kinderen van 0 tot 18 jaar op spelenderwijs te behandelen. 

Meer over kinderfysiotherapie Breda

Kinderoefentherapie Cesar Breda

De kinderoefentherapeut van Fysiomore Breda behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren. Sommige kinderen hebben moeite met omrollen, kruipen en lopen, maar ook specifieke vaardigheden kunnen achterblijven. Denk hierbij aan schrijven, knutselen of aan- en uitkleden. Onze kinderoefentherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Meer over kinderoefentherapie Cesar Breda

Sportfysiotherapie Breda

De sportfysiotherapeuten van Fysiomore Breda zijn er speciaal voor mensen die een blessure of klachten hebben opgelopen tijdens sportactiviteiten en deze zo snel mogelijk weer willen hervatten. Ook kunnen onze sportfysiotherapeuten je helpen om een hoger sportniveau te bereiken en preventieve maatregelen te nemen om blessures of klachten te voorkomen. Sportfysiotherapie omvat niet alleen het behandelen klachten rondom het sporten, maar nog veel meer! 

Meer over sportfysiotherapie Breda

Hydrotherapie Breda

Uniek aan onze locatie in Breda is het verwarmde zwembad van 31 graden Celsius. Mensen die moeite hebben met oefeningen op het droge kunnen gebruikmaken van Hydrotherapie. Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie, maar dan in het water. Het verwarmde water geeft een therapeutisch effect en kalmeert je spieren. 

Meer over hydrotherapie Breda

Oefentherapie Cesar Breda

De oefentherapeut Cesar is gespecialiseerd in het behandelen van klachten die samenhangen met bewegen. Daarbij wordt vooral de focus gelegd op het bewust worden van je houding en manier van bewegen. Door middel van gerichte oefeningen en houdings- en beweegadviezen probeert de oefentherapeut je houding en bewegingen te verbeteren. Onze oefentherapeut kan je begeleiden van A tot Z!

Meer over oefentherapie Cesar Breda

Bekkenbodemfysiotherapie Breda

Onze bekkenfysiotherapeut kan iedereen helpen die problemen heeft in het gebied van het bekken, buik, lage rug en bekkenbodem. Het doel van de therapie is het leren herkennen, trainen en ontspannen van de spieren rondom het bekken. Deze spieren spelen namelijk een belangrijke rol bij plassen, vrijen en ontlasten. Onze bekkenfysiotherapeut is ervoor opgeleid om je hierbij te helpen! 

Revalidatie Breda

Revalidatie bij Fysiomore Breda kan voor verschillende klachten en op verschillende manieren. Heb je een nieuwe heup, een botbreuk of moet je herstellen na een operatie? Dan is het belangrijk dat revalideren op een goede manier en onder professionele begeleiding gebeurt. Neem daarom altijd even contact op met je fysiotherapeut zodat je verantwoord en aangenaam kunt revalideren! 

Meer over revalidatie Breda

Podotherapie Wervenschot

De podotherapeut behandelt mensen waarbij klachten ontstaan door het afwijkend functioneren van de voeten. Denk hierbij aan voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten door een afwijkende voetstand. Met behulp van de nieuwste technieken en intensieve samenwerking met paramedici wordt er gezocht naar de oorzaak van de pijnklachten.

Meer over podotherapie Wervenschot Breda

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut Debby Joannes helpt mensen die zich energieker en gezonder willen voelen. Door middel van de juiste tools en handvatten te geven leer je hoe je op een positieve manier je leefwijze kunt aanpakken.

Meer over Orthomoleculaire therapie Breda

Vergoedingen fysiotherapie Breda

Behandelingen voor fysiotherapie worden meestal uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering vergoed. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore Breda is een doorverwijzing van de huisarts of specialist niet nodig. Fysiomore heeft met alle zorgverzekeraars m.u.v. Just een contract. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar.

Meer over vergoedingen

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Onze fysiotherapeuten

ddEllipse 8

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op via het contactformulier en één van onze specialisten zal z.s.m. contact met je opnemen.

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*