Spring naar content

In 2023 zonder stress naar Fysiomore.

 

ballen 1
Categorie: Fysiotherapie
Leestijd: 2 minuten
Datum: 08-12-2022

Alstublieft! De belangrijkste informatie rondom vergoedingen en verzekeren voor fysiotherapie in 2023. Met een goede aanvullende verzekering kunt u ook in 2023 zonder stress bij één van onze fysiotherapeuten terecht.

Hoeveel fysiotherapie heeft u nodig?

Dat is de belangrijkste beginvraag. Bepaal hoe groot de kans is dat u komend jaar fysiotherapie nodig hebt en zo ja, hoeveel behandelingen dan? Hoeveel zorg had u het afgelopen jaar nodig? Sport u veel dan biedt dat naast enorme voordelen ook een verhoogd blessurerisico. Ook als u vaak last hebt van spieren of gewrichten, is de fysiotherapeut misschien vaker nodig. Een ruime dekking kan in dat geval raadzaam zijn.

Check het aantal behandelingen

Controleer op tijd of het aantal behandelingen dat wordt vergoed, overeenkomt met wat u nodig denkt te hebben. Een compleet overzicht van alle polissen vindt u hier.

Onderstaande zorgverzekeraars en/of aanvullende polissen hebben een uitgebreide dekking fysiotherapie in 2023.

PAS OP kleine lettertjes

Sommige polissen beloven dat ze veel behandelingen vergoeden, maar ze eisen wel dat u vanaf een bepaald aantal behandelingen bij de zorgverzekeraar een machtiging aanvraagt. Zonder die machtiging kom u niet voor verdere vergoeding in aanmerking. Het kan ook zijn dat u op basis van huidige gezondheidsproblemen wordt uitgesloten voor een bepaalde aanvullende verzekering (niet voor de basisverzekering, de zorgverzekeraar moet u aannemen voor de basisverzekering). Bestudeer uw polisvoorwaarden goed alvorens over te stappen.

Eigen risico en fysiotherapie

In ruim 80% van alle gevallen wordt fysiotherapie vanuit uw aanvullende pakket vergoed. Er geldt dan nooit een eigen risico. Bij fysiotherapie uit de basisverzekering betaalt u wel eerst een eigen risico. Wanneer fysiotherapie in de basisverzekering valt is nogal complex. Uiteraard kunt u dit altijd bij uw fysiotherapeut navragen.

Verwijzing van arts niet nodig

Verwijzing van een arts of specialist is niet nodig. U kunt direct naar de fysiotherapeut! Fysiomore Fit abonnement in 2023 Ook in 2023 kunt u als patiënt alle voordelen van ons Fysiomore Fit abonnement blijven ervaren. Het Fysiomore Fit abonnement bevat: – 3 maanden onbeperkt sporten in de fitness (en eventueel groepslessen) – Gebruik van de Wellness (sauna, stoombaden). – Gebruik van (vrij zwemmen) in de verwarmde zwembaden op de locaties: Breda, Oosterhout, Dongen en/ of Raamsdonksveer. Onze fysiotherapeut kan u meer informatie geven.

Overzicht verschillende zorgverzekeraars in 2023

Fysiomore BV heeft in 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten met uit zondering van Just.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*