Spring naar content

De Zomer APK check

Ben jij klaar voor een zomervakantie zonder lichamelijke klachten? Laat de zomer APK uitvoeren en kom erachter hoe fit je bent! Meld je aan!

 

APK check - Fysiomore
Klachtenvrij en fitte zomervakantie
Eén-op-één behandelingen
Geniet zonder zorgen van jouw vakantie

Geniet van een zorgeloze zomer

Ben jij klaar voor een zomervakantie zonder lichamelijke klachten? Wil je zonder zorgen genieten van een welverdiende vakantie? Met de Zomer APK check ontdek je hoe je jouw gezondheid kunt optimaliseren. Zelfs als je last hebt van lichamelijke klachten, is de Zomer APK check de juiste keuze voor jou.

Voor wie is de Zomer APK check?

De Zomer APK check is bedoeld voor mensen die graag zonder klachten op vakantie willen gaan. Onze ervaren fysiotherapeut onderzoekt verschillende aspecten, waaronder:

  • Houding
  • Lenigheid
  • Beenspieren
  • Buikspieren
  • Rugspieren
  • Stabiliteit

Doel van de Zomer APK check.

De Zomer APK bestaat uit een grondige observatie en diverse lichamelijke testen uitgevoerd door een professionele fysiotherapeut. Na de tests ontvang je een rapport met een persoonlijk advies op maat. Onze fysiotherapeut kan aan de hand van alle verzamelde gegevens een conclusie trekken en, indien nodig, een passend behandelplan opstellen. Het advies dat je ontvangt na de Zomer APK is geheel vrijblijvend.

Wat gebeurt er na de Zomer APK check?

Als je besluit om na de Zomer APK check te kiezen voor een persoonlijk behandelplan, kun je voor eenmalig €17,50 (opstartkosten) maximaal 12 weken lang één-op-één behandelingen volgen. De duur van het behandelplan hangt af van jouw specifieke lichamelijke klachten en/of de vergoeding vanuit je zorgverzekering.

Vergoeding

Indien je een aanvullende verzekering hebt, wordt zowel de Zomer APK check als het mogelijke vervolgtraject volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland, met uitzondering van Just.

Met de Zomer APK check ben je verzekerd van een zorgeloze zomervakantie. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren voordat je op reis gaat.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je last van terugkerende klachten?*
Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie?*
Akkoord