Spring naar content

Sportieve Heldjes

In samenwerking met Kober Breda & Etten-Leur en Kinderdagverblijf Groei in Raamsdonksveer hebben wij een speciaal 6 weeks programma ontwikkeld, genaamd Sportieve Heldjes! Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

 

Sportieve Heldjes bij Fysiomore
Sportles op locatie
Gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten
Volledige vergoeding

Over Sportieve Heldjes bij Fysiomore

Samen met Kober Breda & Etten-Leur en Kinderdagverblijf Groei in Raamsdonksveer hebben wij een 6-weken programma ontwikkeld, genaamd Sportieve Heldjes. Onze kinderfysiotherapeute zal gedurende 6 weken, wekelijks op locatie een sportles van 30 minuten aan jouw kindje komen verzorgen. Deze sportles zal in groepsverband plaatsvinden met maximaal 8 kindjes per groep. Je dient schriftelijk toestemming te geven voor deelname aan dit programma.

Screening door de kinderfysiotherapeut

De behandeling richt zich op de motorische ontwikkeling van je peuter. Deze oefeningen worden spelenderwijs aangeboden en er wordt aandacht besteed aan welke oefeningen of opdrachten je thuis kunt uitvoeren. Voor onderstaande indicaties bij peuters kan kinderfysiotherapie een uitkomst bieden:

  • Problemen in de grove motoriek (rennen, springen, hinkelen of spelletjes met een bal)
  • Onhandig of houterig bewegen
  • Moeite hebben met de fijne motoriek (kleuren, knippen en knutselen)
  • Hypo- hypertonie
  • Hypermobiel/hypermobiliteit
  • Tenenlopen
  • Problemen ervaren na een botbreuk (fractuur)
  • Orthopedische aandoeningen

Je kindje zal gescreend worden door onze kinderfysiotherapeut. De uitkomst ontvang je in een gesloten enveloppe van de leidster. Wij zullen contact met je opnemen indien wij bijzonderheden aantreffen.

Sportieve Heldjes bij Fysiomore

 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel