Spring naar content

Gezonde Heldjes

Fysiomore heeft een speciaal maandprogramma ontwikkeld voor peuters, genaamd Gezonde Heldjes! Tijdens deze maand staat gezonde voeding centraal. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

 

Gezonde Heldjes - Voedingsprogramma voor peuters bij Fysiomore
Interactieve voorlichting
Gespecialiseerde kinderdiëtistes
3 uur gratis voedingsbegeleiding

Over Gezonde Heldjes bij Fysiomore

Gezonde Heldjes is een programma van een maand waarbij peuters tussen de 2 en 4 jaar meer kennis opdoen over gezonde voeding. Onze kinderdiëtiste zal je kindje middels een interactieve voorlichting kennis laten maken met gezonde voeding. Jouw kindje krijgt leuke opdrachten mee naar huis om op speelse wijze met groente bezig te zijn, zoals een groentebingo. Daarnaast zal onder kinderdiëtiste (met jouw toestemming) een bodyanalyse afnemen, waarbij de volgende waarden worden bepaald:

  • Gewicht
  • BMI
  • Vetpercentage
  • Buikomvang

Je ontvangt de uitkomst in een gesloten enveloppe. Wij zullen contact met je opnemen indien wij bijzonderheden aantreffen. Het doel van het Gezonde Heldjes programma is dat de kinderen op een leuke, speelse manier kennismaken met gezonde voeding!

Gezonde Heldjes van Fysiomore

Wordt Gezonde Heldjes vergoed?

Voor kinderen geldt geen eigen risico, de kinderdiëtist wordt de eerste 3 uur volledig vergoed uit de basisverzekering. Als je aanvullend verzekerd bent, dan is het mogelijk om extra vergoeding te krijgen. Voor het maken van een afspraak bij Fysiomore heb je geen verwijzing nodig. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen de meeste behandelingen gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel