Spring naar content

Fit na de Feestmaand

Wil je verantwoord afvallen onder begeleiding van onze voedingsexpert? Meld je aan!

 

fit na de feestmaand
Gezondere leefstijl in 4 weken
verantwoord afvallen zónder hongergevoel
Gespecialiseerde leefstijlcoaches

Over het Fit na de Feestmaand

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk! Met behulp van voedingsprogramma Fit na de Feestmaand werk je samen met onze gespecialiseerde voedingsexpert aan een gezondere leefstijl. In 4 weken werk je toe naar een gezondere versie van jezelf.

Voor wie is Fit na de Feestmaand?

Als een gezonde leefstijl belangrijk voor je is, maar je tegelijkertijd ook van lekker eten houdt is Fit na de Feestmaand ideaal voor jou. Je leert tijdens het programma meer over voeding en hoe je ermee om moet gaan. Fit na de Feestmaand is gericht op verantwoord afvallen zónder hongergevoel. Het lichaam zal vooral overtollig vet gaan verbranden. programma. 

Wat kan ik verwachten tijdens het Fit na de Feestmaand programma?

De methode is erop gericht om af te vallen zonder hongergevoel, waardoor het diëten niet voelt als een gevecht of straf. Door het gebruiken van de SLIMdiet producten zorgt het programma voor een snel en blijvend resultaat.

(Optioneel) SLIMdiet producten

  1. Fruitige dranken
  2. Romige chocolademousse
  3. Smaakvolle omeletten
  4. Lekkere soepen

In de producten van SLIMdiet zitten alle benodigde voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde leefstijl. De gerechten zitten boordevol eiwitten die een vol en verzadigd gevoel geven. Je valt daardoor af en verliest hierbij geen spiermassa maar alleen vet.

Wat is het doel van het programma: Fit na de feestmaand?

Het programma duurt 4 weken waarbij je wekelijks gecoacht wordt door onze voedingsexpert. Samen werken jullie naar een blijvend en gezond voedingspatroon. Je leert bewuste keuzes te maken in voeding waardoor het niet langer voelt als diëten. In de 4 weken is het uiteindelijke doel om een geheel gezond voedingspatroon aan te leren waarbij het gebruik van voedingssupplementen niet meer nodig is.

Kosten en vergoeding programma

Meer informatie omtrent de (mogelijke) vergoeding. Klik hier:  https://fysiomore.nl/vergoedingen/#down 

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel