Spring naar content

De Switch

Is een gezonde leefstijl belangrijk voor je? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Onze voedingsexperts kunnen je hiermee helpen. Meld je aan!

 

De Switch is een leefstijlprogramma gericht op gezond afvallen - Fysiomore
In 12 weken een gezondere leefstijl
Snel en blijvend resultaat
Gespecialiseerde voedingsexperts

Over De Switch

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk! Met behulp van voedingsprogramma De Switch werk je samen met onze gespecialiseerde voedingsexpert aan een gezondere leefstijl. In 12 weken werk je toe naar een gezondere versie van jezelf. 

Voor wie is De Switch?

Als een gezonde leefstijl belangrijk voor je is, maar je tegelijkertijd ook van lekker eten houdt is De Switch ideaal voor jou. Je leert tijdens het programma meer over voeding en hoe je ermee om moet gaan. De Switch is gericht op verantwoord afvallen zónder hongergevoel. Het lichaam zal vooral overtollig vet gaan verbranden. 

Wat kan ik verwachten tijdens De Switch?

De methode van De Switch is erop gericht om af te vallen zonder hongergevoel, waardoor het diëten niet voelt als een gevecht of straf. Door het gebruiken van de SLIMdiet producten zorgt het programma voor een snel en blijvend resultaat.  

SLIMdiet producten

  • Fruitige dranken 
  • Romige chocolademousse 
  • Smaakvolle omeletten 
  • Lekkere soepen 

In de producten van SLIMdiet zitten alle benodigde voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde leefstijl. De gerechten zitten boordevol eiwitten die een vol en verzadigd gevoel geven. Je valt daardoor af en verliest hierbij geen spiermassa maar alleen vet. 

Wat is het doel van De Switch?

De Switch duurt 12 weken waarbij je wekelijks gecoacht wordt door onze voedingsexpert. Samen werken jullie naar een blijvend en gezond voedingspatroon. Je leert bewuste keuzes te maken in voeding waardoor het niet langer voelt als diëten. In de 12 weken is het uiteindelijke doel om een geheel gezond voedingspatroon aan te leren waarbij het gebruik van voedingssupplementen niet meer nodig is.  

Betaalbaar afvallen met De Switch

Om De Switch voor iedereen toegankelijk te maken ontvang je bij de start een welkomst box van ons. De box bestaat uit een week SLIMdiet maaltijd, een shakebaker en 12 weken persoonlijke begeleiding. Het is uiteraard mogelijk om na de standaard 12 weken nog een periode mee te doen aan De Switch. Bekijk de prijslijst.

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

bol_strepen

De Switch locaties

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel