Spring naar content

Bodyanalyse

Wil jij graag weten hoe het nu werkelijk met je gezondheid zit? Na een snelle meting weet je hoe gezond je lichaam is. Doe de Bodyanalyse!

 

Bodyanalyse - Check hoe gezond jij bent - Fysiomore
Snelle en pijnloze meting
Direct een uitslag
Vaststellen van een passend voedingsplan

Over de Bodyanalyse

Tijdens de bodyanalyse kom je erachter hoe gezond je lichaam is, wat voor lichaamstype je hebt en wat de verhouding tussen vet en spierweefsel is. Met de informatie die uit de analyse voortkomt kun je werken aan je gezondheid. Tevens kan onze voedingsexpert een persoonlijk voedingsplan voor je opstellen.

Hoe werkt de Bodyanalyse?

Het apparaat, de Tanita, werkt heel eenvoudig. Je gaat op de scanner staan en houdt twee sensoren vast. Met je voeten sta je eveneens op twee sensoren. Om de verschillende weefsels in je lichaam te kunnen meten, wordt er een klein beetje stroom door je lichaam gestuurd. Hier voel je niks van en dit is een veilig proces. De Tanita kan hiermee een nauwkeurig beeld krijgen van je lichaam.

Voor wie is de Bodyanalyse? 

De bodyanalyse is voor iedereen die graag wil weten hoe het met je gezondheid staat en of je een gezond gewicht hebt. Je komt meer te weten over je metabolisme (spijsvertering),  wat voor lichaamstype je hebt en de verhouding tussen je spieren, botdichtheid en vet.

Doel van de Bodyanalyse

Het doel van de bodyanalyse is om erachter te komen hoe het met je gezondheid staat en hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Het kan zijn dat het nodig is om wat zaken in je leven te veranderen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het belangrijk is om je voeding te analyseren of om meer te gaan sporten en bewegen. Wij kunnen je hierbij helpen en je de begeleiding bieden die je nodig hebt. Onze voedingsexpert kan op basis van de uitslag van de analyse een persoonlijk voedingsplan voor je opstellen.

Wordt de Bodyanalyse vergoed?

De bodyanalyse is onderdeel van reguliere diëtetiek. De eerste drie behandeluren (per kalenderjaar) voor dieetadvies worden vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van de aanvullende verzekering is er mogelijkheid tot meer vergoeding. Fysiomore heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.  

Maak een afspraak!

Een afspraak maken doe je bij ons snel en eenvoudig.

Fysiomore in 1 minuut

Maak virtueel kennis met Fysiomore. More dan alleen fysiotherapie!

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en één van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verdere informatie te geven of om direct een afspraak in te plannen!

Ellipse-d8

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel